Ben jij ook zo benieuwd waar mensen zich thuis voelen?

Kom naar de huiselijke storytellingavond’ om te luisteren naar de verhalen over ‘thuis’. Hoe klinkt of ruikt jouw thuis? Of is er een gerecht wat je thuis doet voelen? Of misschien heb je het thuisgevoel nog niet gevonden. Bij de huiskamer in Stefanus heb je vanavond in ieder geval een thuis!

We ontvangen je met muziek, inspirerende verhalen en een heerlijk toetje om je onderdeel te maken van de huiselijke storytelling! En als je echt heel enthousiast bent en zelf ook een verhaal over thuis wil vertellen, kan dat ook! Meld je dan even aan per e-mail.

19:30 inloop
20:00 aanvang
22:00 einde

Eddie, Chris en Boris heten je welkom

Eddie Ahmed is journalist, wijkambassadeur voor Overvecht en oprichter van project NewVoice. Eddie Ahmad groeide op in Jordanië en Utrecht werd zijn tweede thuis.  Hij voelt dat de hele wereld een mix is van verhalen van mensen die de grenzen van de geografie overstegen, om een wereld te creëren waarin alle verschillen, lessen van wijsheid en inspiratie bestaan.

Chris Rijksen is verhalenverteller, kunstenaar en filmmaker met de Transketeers. Chris groeide op aan de Oudegracht en is na omzwervingen teruggekomen in Utrecht Overvecht.

Boris van Olffen, muzikant, producent van catching cultures Orchestra en buren over grenzen. Boris verhuisde een paar jaar geleden voor de liefde naar Utrecht en vond daar eigenlijk nog veel meer liefde dan hij had gedacht. De mensen, de plekken en natuurlijk de muziek: allemaal deel van liefde waardoor hij zich nergens meer thuis voelt dan hier.

Deze avond is georganiseerd in samenwerking met Catching Cultures Orchestra.

Ook interessant