Een feestelijke avond voor Indo’s, Molukkers, medelanders en iedereen die het Indische gevoel een warm hart toedraagt! Met deze keer de Madua Culturele Avond Special met Lagu Jiwa, Nieuw Indisch Koor en dansmuziek van DUO SENANG HATI.

Kom langs en luister naar Lagu Jiwa uit Bilthoven. Het koor bestaat uit 20 Indische en Molukse zangers en zangeressen. Zij brengen traditionele Indische en Molukse liederen ten gehore onder leiding van een ervaren dirigent.

Ook kun je kijken naar DUO SENANG HATI met Will Claase en Henny van der Lip. Ze zijn een enthousiast duo, die garant staat voor sfeervolle dansmuziek. Hun repertoire bestaat uit onder andere uit poco-poco, cumbia, rock&roll, country line dance en Nederlandstalig. Ook staan zij open voor verzoeknummers!

Inloop: vanaf 16:30
Start show: 17:00
Einde: 21:00

Er is Indische catering aanwezig. En je wint leuke prijzen met de loterij (€ 3,- per boekje van 5 nummers).

Toegang: € 5,- p.p. (contant/pin)

Bij ZIMIHC theater Stefanus kun je gratis parkeren, en er is een bushalte vlakbij (Amazonedreef).

Stichting Madua Utrecht

Stichting Madua Utrecht organiseert regelmatig een Madua middag of avond voor Indo’s, Nederlanders en Medelanders. Meer weten? Bekijk de Madua website, Facebook-pagina of mail naar madua.utrecht@gmail.com.

Buurten over Grenzen

Bij ZIMIHC theater Stefanus organiseren vier verschillende Overvechtse organisaties elke maand een eigen programma binnen het thema Buurten over Grenzen. Het idee achter Buurten over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen. Ook de overdracht van de verschillende culturen naar een nieuwe generatie en buren is belangrijk. De organisaties willen hun muziek en cultuur delen en iedereen uitnodigen mee te doen. In een huiskamersetting komt dit het best tot zijn recht: Kom Buurten Over Grenzen!

Ook interessant