Een feestelijke avond voor Indo’s, Molukkers, medelanders en iedereen die het Indische gevoel een warm hart toedraagt!

Donderdag 12 oktober speelt de showband The Tracks met funk, soul en uiteraard de poco-poco om samen te kunnen line-dansen. In de pauze verzorgt dansdocente Romi Brasil MUNDI een workshop. Gooi je heupen los en ga mee in het ritme van de Samba! Er is Indonesische catering van Dewi en een loterij.

Bij ZIMIHC theater Stefanus kun je gratis parkeren, en er is een bushalte vlakbij (Amazonedreef).

Stichting Madua Utrecht

Stichting Madua Utrecht organiseert regelmatig een Madua middag of avond voor Indo’s, Nederlanders en Medelanders. Meer weten? Bekijk de Facebook-pagina of mail naar madjoeutrecht@gmail.com.

Buurten over Grenzen

Bij ZIMIHC theater Stefanus organiseren vier verschillende Overvechtse organisaties elke maand een eigen programma binnen het thema Buurten over Grenzen. Het idee achter Buurten over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen. Ook de overdracht van de verschillende culturen naar een nieuwe generatie en buren is belangrijk. De organisaties willen hun muziek en cultuur delen en iedereen uitnodigen mee te doen. In een huiskamersetting komt dit het best tot zijn recht: Kom Buurten Over Grenzen!

Ook interessant