In een nieuw cultureel seizoen neemt Cirkel om de Haard je weer mee naar warme muziekavonden.

Buurten over Grenzen is het programma van ZIMIHC dat cultuur deelt, viert en levend houdt. Deze keer ontvangen we een vriend van de groep die een paar nummers meezingt. Reza Tabrizli gaat met zijn mooie hemelse stem onze avond met parels versieren en met een stem die het hart raakt. In zijn liederen neemt hij je mee op reis naar zijn moederland, nostalgie en liefde. Na de jamsessie is er gelegenheid om te praten, meningen te delen en te lachen met elkaar. Uiteraard met een heerlijk drankje erbij.

Buurten over Grenzen

Elke laatste vrijdag van de maand geniet je van muziek van ver weg dichterbij gehaald in de foyer van ZIMIHC theater Stefanus. In Cirkel Om de Haard drukken Koerdische muzikanten hun cultuur uit in de taal van muziek. Kom luisteren naar deze jamsessies of zing zelf mee! Cirkel Om de Haard is een initiatief van Avan Omar, Ali Authman en een groep Koerdische muzikanten, grotendeels wonend in Overvecht. Zij kijken ernaar uit je te ontmoeten, samen muziek te maken en hun cultuur met je te delen.

De volgende sessie van Cirkel om de Haard zal plaatsvinden tijdens Le Guess Who? Festival op 11 nov 2022 bij ZIMIHC theater Stefanus.

Ook interessant