Heb je altijd al eens mee willen spelen met Catching Culture Orchestra? Of ben je gewoon benieuwd hoe een repetitie eraan toe gaat? Dit is je kans!

Maandag 14 februari organiseert Catching Cultures Orchestra in het kader van ‘Buurten Over Grenzen’ een openbare meespeelrepetitie. Alle niveaus mogen meedoen, het gaat erom dat we gewoon lekker muziek gaan maken. Er wordt gezorgd voor de bladmuziek en akkoordenschema’s en je kunt je eigen instrument meenemen. Als je zelf een stuk in gedachten hebt dat je graag met ons zou willen proberen, laat het vooral weten! Ook als je geen ‘muzikant’ bent, ben je van harte welkom om mee te luisteren onder het genot van een drankje en wat lekkers.

14 februari is het ook Valentijnsdag! Natuurlijk laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan. Het orkest speelt deze avond ook mooie liefdesliedjes. De perfecte gelegenheid om je geliefde mee te nemen! Wie weet komen jullie toch in de verleiding om een stukje mee te zingen of zelfs te spelen…

Catching Cultures Orchestra
Catching Cultures Orchestra verbindt mensen door muziek. Zij geven de muziek die vluchtelingen hebben meegenomen vanuit hun land een plek in de Nederlandse samenleving. Ze hebben een orkest en organiseren festivals, workshops en jamsessies in AZC’s en de Utrechtse wijken Overvecht en West.

Buurten Over Grenzen
Vier verschillende Overvechtse groepen organiseren elke maand een eigen evenement dat in het teken staat van de eigen cultuur. Het idee achter Buurten over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen. Ook de overdracht van de verschillende culturen naar een nieuwe generatie en buren is belangrijk. We nodigen iedereen van harte uit  hun muziek en cultuur met ze te delen in een gezellige huiskamersfeer!

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

Ook interessant