Verbind mee! Deze editie van Africa Safari is een muziek jam voor de wijk, met open podium, eten, workshops, dans en een markt.

Dit is een community event met een open podium voor beginnende artiesten, dus kom meedoen voor je plezier, om je te promoten en om met ervaren artiesten samen te spelen. Luisterend publiek is natuurlijk ook welkom!

Programma

18:00 Deuren open – doorlopend markt en eten
18:30 Drumworkshop
19:20 Open stage: muziek, verhalen, dans
20:30 Kenia project presentatie
20:50 Moribayassa
22:00 DJ – pop stage

English

This is a neighbourhood music jam with an open stage, food, workshops, dance and a market, and room for sharing stories with neighbours and friends.

This will be our smaller community evening event with an open stage for beginners to get a platform to perform, promote themselves and work with experienced artists.

Buurten over Grenzen

In de Binnenplaats van ZIMIHC theater Stefanus een bijzonder programma zien: Buurten over Grenzen. Vier verschillende Overvechtse groepen organiseren maandelijks een eigen programma binnen het thema Buurten over Grenzen.

Het idee achter Buurten over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen. Ook de overdracht van de verschillende culturen naar een nieuwe generatie en buren is belangrijk. De organisaties willen hun muziek en cultuur delen en iedereen uitnodigen mee te doen. In een huiskamersetting komt dit volgens ons het best tot zijn recht. Kom buurten over grenzen!

Ook interessant