In de serie Masters of Brass deelt Brassband Amersfoort het podium met grote namen uit de blaasmuziekwereld. Dit keer speelt het orkest met de internationaal geroemde euphonist Robbert Vos in een aangenaam, gevarieerd programma.
Robbert zoekt de grenzen op van zijn instrument. Hij verrast voortdurend met zijn virtuoze maar altijd zeer muzikale spel.

Het concert wordt mogelijk gemaakt door Sterling Musical Instruments.

workshop met Robbert Vos
Vooraf aan het concert vindt van 15.00 – 17.30 uur de workshop “Low Brass” plaats met Sterling Artist Robbert Vos voor Euphonium, Bariton en Tuba spelers van ieder niveau. Een geweldige mogelijkheid om te leren van de kennis en ervaring van deze topspeler en je eigen spel te verbeteren.

Over Brassband Amersfoort
Brassband Amersfoort is de ‘british-style’ brassband van Amersfoort en omstreken. Het orkest bestaat uit zo’n 30 enthousiaste koperblazers en slagwerkers, en is op 5 september 1975 in Ermelo opgericht als “Veluwe Brass”. Onder deze naam bouwde het orkest in de afgelopen jaren een goede naam op middels het geven van concerten en de deelname aan diverse wedstrijden en concoursen.

Naast het gezamenlijke doel om zo goed mogelijk mooie muziek te spelen is de onderlinge gezelligheid en vriendschap een belangrijk samenbindend element voor de leden van Brassband Amersfoort.

Ook interessant