Wij zijn geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. We maken ons grote zorgen over de oorlog in Oekraïne en de gevolgen daarvan voor de inwoners van het land. Om hen in woord maar ook in daad te steunen doneren we de volledige opbrengst van dit concert aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

#hArtforUkraine

Muziek verbindt, samen komen we in actie voor Oekraïne. Klassieke muziek, pop, ballet en jazz: met internationale musici uit Oekraïne, Nederland en Rusland. Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je komen kijken en luisteren naar dans, muziek en meer van verschillende kunstenaars.

Ticket is donatie
Bestel aan de rechterzijde jouw ticket. Deze heeft geen vaste prijs, die bepaal jij zelf. Alle opbrengst van de tickets wordt gedoneerd aan Giro 555.

Programma

Popkoor Zuilen
Dansers van Het Nationaal Ballet: Chloë Réveillon & Young Gyu Choi
Muzikanten klassieke muziek: Anna Litvinenko (cello), Ksenia Kouzmenko (piano), Anastasia Kozlova (viool), Julia Achkinazy (piano), Katja Dirven-Didychenko (cello), Folke Nauta (piano), Anna Azernikova (sopraan), Bernhard Touwen (piano), Marcel Boulangé (cello), Maarten Wildervanck (piano)
Jazz trio: Erik Robaard (bas), Joost Kesselaar (drums), Berend van den Berg (piano)
Dichter: Suzanne van Leendert

Professionele collega’s uit onder meer Oekraïne en Nederland, Popkoor Zuilen, dichters en andere kunstenaars uit de wijk willen een sterk signaal afgeven van liefde en verbondenheid. De eeuwige menselijke morele waarden die door kunst en cultuur worden gerepresenteerd verbinden ons allen en stijgen uit boven muren en landsgrenzen.

Ook interessant