Van diep gelukkig naar diep in de shit, het overkomt ze. Terwijl Jasmin en Meis hun bodemloze gelaagdheid onderzoeken, stuiten ze op allerlei levensvragen.

Let op: deze voorstelling is helaas geannuleerd.

Durven ze wel zo diep te gaan? Jasmin en Meis zijn niet alleen, tijdens het omarmen van hun gelaagdheid komen ze lotgenoten tegen. Iedereen dealt met hun eigen shit op hun persoonlijke lijn. De krachten worden gebundeld en samen kunnen ze elke diepte doorgronden. Dit gaat gepaard met de nodige botsingen en onderlinge verzoeningen.

In Ben je SERIÓÓS!? worden de twee voorstellingen Schijtlijn en DIEP één productie. Ben je SERIÓÓS!? gaat over knopen doorhakken, opkomen voor jezelf en schijt hebben. Jasmin en Meis hernemen de productie Schijtlijn.mov waarin ze samen met de cast knokken voor zichzelf en voor de ander en tonen hun nieuwe duet DIEP, een onderzoek naar hunzelf.

Meedoen? Yes please!

Publieksparticipatie is essentieel voor SERIÓÓS, een spraakmakend collectief dat is geworteld in de hiphopcultuur. Dans, spel en rap zijn terugkerende elementen in de voorstellingen waarin spelers en publiek samen in een groove belanden. SERIÓÓS kaart complexe kwesties aan met een flinke dosis humor.

Zij maken Ben je SERIÓÓS!?

Choreografie: Meis Köster, Jasmin Deekman
Dramaturgie: Nicole Geertruida
Movement director: Anne Suurendonk
Cast: Aoife Murphy, Aristos Iatrou, Claudio Magaña Torres, Sigourney Alvares

Praktische info

De workshop begint om 15:00 en eindigt om 16:00. De voorstelling begint om 19:00 en is om 20:30 afgelopen. De ticketprijs is voor een combiticket. Dat betekent dat je toegang hebt tot de workshop en tot de voorstelling!

MoveZ Overvecht

Ben je SERIÓÓS!? is onderdeel van MoveZ Overvecht, een nieuwe dansplatform waar jongeren en jongvolwassenen maandelijks samen komen om elkaar te ontmoeten, naar een dansvoorstelling te kijken en om een workshop te volgen. De Utrechtse organisaties ZIMIHC, Theater Kikker en De Dansers vinden het belangrijk het aanbod van beweging, street culture en dans laagdrempelig aan te bieden in Overvecht zodat iedereen gehoord wordt. Vanaf januari 2024 kun je elke maand een voorstelling en workshop bijwonen! Dus ben jij 10 jaar of ouder? Kom kijken en meedoen! Ieder niveau is welkom.

MoveZ Overvecht is een samenwerking tussen ZIMIHC, Theater Kikker en De Dansers.

Ook interessant