De Appeltaartconcerten gaan weer van start. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen volgens het RIVM.

Op maandag 15 juni worden maar liefst vier concerten gegeven! Ieder concert duurt 45 minuten en na afloop is er natuurlijk appeltaart. Aanvangstijden: 10.00, 11.30, 13.00 en 14.30 uur.

Per concert is er plek voor 25 luisteraars. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf reserveren verplicht. De reserveringskosten bedragen 2,50 euro per persoon. Vooraf reserveren en betalen gaat via deze link.

Programma

Mezzo-sopraan Karin Strobos zingt liederen over schoonheid en verlangen van Johannes Brahms en Joey Roukens, waarbij ze begeleid wordt door Ernst Munneke (piano) en Michiel Holtrop (altviool).
Karin Strobos zingt regelmatig hoofdrollen in grote operaproducties in binnen- en buitenland, maar ze maakt graag tijd vrij voor de Appeltaartconcerten. Pianist Ernst Munneke is gespecialiseerd in het begeleiden van zangers: hij werkt als pianist bij de Nationale Opera. Altviolist Michiel Holtrop heeft de leukste baan die er is: hij is artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten en mag zijn zelf bedachte programma’s ook zelf uitvoeren.

Je kunt een vrijwillige bijdrage leveren aan de deur.

Ook interessant