A Lazy Weekend XL @Berlijnplein

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor updates en bekijk hier de programmering!

In het laatste weekend van de zomervakantie op 20 en 21 augustus verrijst er op het Berlijnplein een bijzonder labyrint van 3000m2 met daarin 4 podia. Muziek, theater, foodtrucks en nog veel meer zorgen hier twee dagen, van 13.00 – 17.00/18.00u, voor een unieke en lazy belevenis die gratis toegankelijk is. Zoek de artiesten, optredens en activiteiten verspreid door het doolhof. Blijf je op een dood eind uitkomen? Klim in de uitkijktoren en overzie het hele (festival)terrein van 7 meter hoogte. Voor nog meer hoogte en plezier kun je ’s avonds het dak van de CineMec op. Geniet van het muzikale programma (gratis toegang), de BBQ (€17,50) en een rooftop film (€7,50).

A Lazy Weekend XL @Berlijnplein is een bijzondere editie van het succesvolle A Lazy Sunday Afternoon. Dit wordt al meer dan 15 jaar op diverse plekken in Utrecht door ZIMIHC georganiseerd. Deze speciale weekend editie omvat naast muzikale en theatrale optredens ook beeldende kunst en diverse foodtrucks. In samenwerking met CineMec wordt er een avondprogramma gepresenteerd op het dak van deze bioscoop.

Muziek, theater, kunst, food & film
Kom relaxt genieten van de vele mooie optredens die ZIMIHC presenteert in samenwerking met partners zoals U-Nite, Klub 19, Sesar en BO!NK Theater. Diverse foodtrucks zorgen overdag voor lekker eten en drinken. Aansluitend op het dagprogramma, kun je zaterdag vanaf 17:30 en zondag vanaf 18:00, terecht op het dak van CineMec voor nog meer muziek onder het genot van een drankje en/of BBQdiner. De avond wordt afgesloten met rooftop films vanaf 21:30.

Toegang (gratis)
De toegang tot het doolhof en het dak van de CineMec zijn gratis, in het doolhof zijn eigen consumpties toegestaan. Bij de foodtrucks in het doolhof kun je cash en soms met pin betalen. Voor het (BBQ) diner (€17,50) en roftop films (€7,50) op het dak van de CneMec moet een kaartje worden gekocht.

Berlijnplein
Het Berlijnplein in Leidsche Rijn wordt de komende jaren een nieuw stadshart van Utrecht. Kijk op www.berlijnpleinutrecht.nl voor meer activiteiten op deze plek. Je vindt het Berlijnplein voor de deur van Cinemec, vlakbij de gele brug.

Met dank aan
A Lazy Weekend XL @Berlijnplein wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, CineMec, BAM en Heras.
Programmapartners van ZIMIHC zijn Cultuur 19, Klub 19, Sesar toneel, BO!NK theater, U-Nite, Vocal Arts Academy en Het Verteltheater. Met dank aan alle artiesten, foodtrucks en vrijwilligers.

Ook interessant