Beleef de tweede editie van A Lazy Sunday Afternoon in Park Lepelenburg! Onder de warme zomerse zon kun je genieten van nieuwe muziek van Utrechtse artiesten. Verzamel je vrienden en geniet van het beste lokale talent in een van de mooiste groene oases van de stad!

Zomerse traditie

Al meer dan 20 jaar brengt A Lazy Sunday Afternoon zomerse gezelligheid naar de Utrechtse parken. Ook dit jaar kun je weer genieten van sfeervolle minifestivals vol muziek en plezier in de mooiste Utrechtse parken. Bereid je voor op heerlijke zondagen vol verrassende optredens!

Programma

13:00 Demian
Gewoonweg blues; onopgesmukte liedjes met diepe, beschouwende teksten. Gezongen met karakteristieke stem.

14:00 Coyote
Gitarist Jan de Wit en zangeres Marije van der Nat spelen het mooiste van muzieklegende Joni Mitchell én een aantal eigen nummers. Laat je meevoeren door de prachtige, veelal poëtische liedjes.

15:00 Luuk Lenders
De shows van Luuk zijn een hele belevenis! Hij staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met Ierse whistles, ocarina’s, accordeon, voetenpercussie, tafelbellen en pingpongballen. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij het publiek mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

16:00 Iye Echa Band
Iye Echa, geboren in Nigeria, en ruim 10 jaar woonachtig in Nederland, is musicoloog, componist en begenadigd saxofonist. Met zijn ensemble presenteert hij een gevarieerd programma, waarin ritme, Afro beat, Blues en Jazz met elkaar verweven lijken te zijn. Met trompettist Henk van Zeijts en een percussionist gaat Iye een show geven met trio-improvisaties, een solo, kalimba, percussie en blazers: een zeer aanstekelijke combinatie!

Foto’s: Ron Beenen

Ook interessant