Kom gratis naar livemuziek luisteren, lekker in de buitenlucht!

Dit jaar kun je in Park de Gagel genieten van een heerlijke A Lazy Sunday Afternoon. Deze gezellige groene oase ligt aan de rand van Overvecht. Hier geniet je van livemuziek en een chille zondagmiddag. Neem je picknickmandje maar mee!

Line-up

13:00 – 13:40 Sten & Senna (Singer – songwriter)
14:00 – 15:00 Brisa (Vintage latin jazz kwartet)
15:30 – 16:30 Leoparte (Tropical Indie Wildfire)

Sten & Senna

Sten & Senna speelden lange tijd in aparte bands, maar hebben elkaar als singer-songwriter duo gevonden. Ze brengen liedjes in het genre van Norah Jones, Stevie Wonder, John Mayer, Chris Stapleton. Ogen dicht en genieten dus!

Brisa latin jazz

Droom weg bij de warme, zomerse klanken van vintage latin jazz band Brisa en laat je meevoeren op Zuid-Amerikaanse ritmes van vervlogen tijden…  Vintage latin jazz band Brisa speelt relaxte bossa’s, sensuele songs, nostalgische jazz en gepassioneerde bolero’s.

Brisa bestaat uit vier ervaren muzikanten uit Utrecht en omgeving.
Piano: Geert-Jan Roebers
Zang: Monique Moerkens
Percussie: Martijn Wijma
Bas: Evert Albers

Leoparte

Leoparte is een 8-koppige muzikale wervelwind. Geïnspireerd door grenzeloze sounds, maken ze liedjes over de schoonheid van de wereld doordrenkt met hun passie voor feestjes. De bandleden met hun uiteenlopende achtergronden combineren sterk een gevoel voor indie-pop met uiteenlopende stijlen uit Afrika, Latijns-Amerika en de Caraïben. Ze noemen deze aanstekelijke nieuwe mix ’tropical indie’. Met deze unieke sound krijgen ze elk publiek aan het dansen en zingen.

Over A Lazy Sunday Afternoon

A Lazy Sunday Afternoon is inmiddels al meer dan 20 jaar een mooie zomertraditie in Utrecht: gratis minifestivals op diverse zondagen.

Ook interessant