Kom gratis naar livemuziek luisteren, lekker in de buitenlucht!

Strijk met je kleedje neer in Overvecht. Geniet van livemuziek, de zomer en een chille zondagmiddag. En dit jaar ook een editie in Fort aan de Klop!

Programma

Funky jazz, fluisterrock, badkamerblues en heerlijke latin vibes… Dat staat je te wachten bij deze opener van het Lazy Sunday Afternoon seizoen!

Last Minute

Funky Jazz trio, bespelen o.a. gitaar, klarinet. Met focus op vrolijke improvisatie en dansbaarheid!

Christian Kuitert & De Hoop

Christian Kuitert wil je wat vertellen met een mix van Nederlandstalige fluisterrock, badkamerblues en probeerpop. Samen met bassist Ward Bruning en gitarist Jesse Hollestelle (Christian Kuitert & De Hoop) spelen ze muziek met een boodschap en af en toe een – in deze tijden zo broodnodige – knipoog. Een melancholisch randje is hen daarbij niet vreemd, maar wat wil je met helden als Spinvis en De Dijk. Je favoriete fingerspitzengejengel! Website & meer info vind je hier.

Romi Brasil

Romi is een veelzijdig artiest en brengt een mix van traditionele Braziliaanse liedjes, fado en latin-jazz. Gezongen met haar warme stem en ondersteund door de beste gitaristen en percussionisten is elk optreden een feestje.

Over A Lazy Sunday Afternoon

A Lazy Sunday Afternoon is inmiddels al meer dan 20 jaar een mooie zomertraditie in Utrecht: gratis minifestivals op diverse zondagen.

Ook interessant