Ook in 2013 organiseerde ZIMIHC de mini-festivals A Lazy Sunday Afternoon. Dit jaar stonden ook een benefiet voor Syrië, theater, een bigband en koren op het programma.

Luie zondagen in Park Lepelenburg

Al een flink aantal zomers organiseert ZIMIHC liveoptredens in de muziekkoepel in Park Lepelenburg. Onder de noemer A Lazy Sunday Afternoon organiseerde ZIMIHC in 2013 weer vier gratis minifestivals voor jong en oud.

Aftrap met jong talent, een bigband en benefiet voor Syrië

Deze eerste editie van dit seizoen stond naast het muzikale programma ook in het teken van een benefiet voor Syrië. Er waren spelletjes en activiteiten voor jong en oud om geld in te zamelen.

Op het podium waren muzikale optredens in samenwerking met Pollination. Onder andere piepjong Talent (met een hoofdletter) met de popmuziek van Professor Meneer. Deze band was halve finalist van Clash of the Titans en laat zich onder andere inspireren door The Beatles.

De studenten van Big Mondays kwamen met een complete bigband, en Losse Schroeven toverde het park net als op het Bevrijdingsfestival om tot woonkamer.

Mooi weer en meubulair
Als de zon schijnt, is het heerlijk hangen in park Lepelenburg. En op 16 juni 2013 maakte Losse Schroeven dat hangen in Park Lepelenburg zo comfortabel als je van je eigen woonkamer gewend bent. Daarnaast maakte het muzikale programma het natuurlijk extra aangenaam. ZIMIHC zorgde voor zitplaatsen voor het podium en doorzichtige grote paraplu’s.

Het programma startte om 13.00 uur en eindigde om 17:30 uur.

A Lazy Sunday Afternoon werd mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht. ZIMIHC organiseerde dit festival in samenwerking met Pollination. De backline werd gesponsord door Cultuurcentrum Parnassos.

Ook interessant