Het ZIMIHC Galalalala was een feestelijke avond op 15 juni in ZIMIHC theater Stefanus. In een wervelende en spectaculaire show van anderhalf uur gaven we de vloer aan de mensen waar ZIMIHC voor werkt: de amateurkunstenaars.

ZIMIHC Galalalala

Tijdens het ZIMIHC Galalalala schitterden de amateurkunstenaars in een regie van Paul Feld. Zo kreeg het publiek te zien hoe rijk de Utrechtse amateurkunst is: het is springlevend en energiek, het bruist en de creativiteit spat ervan af.

De show was een ode aan al die mensen, instellingen en organisaties die ZIMIHC de afgelopen jaren hebben ondersteund of het werk van ZIMIHC mogelijk gemaakt hebben. Het was een Thanksgiving.

Programma

De foyer was open vanaf 19.00 uur, de voorstelling start om 19.30 uur. Naborrelen en live muziek in de foyer van 21.00 – 23.00 uur. De volgende artiesten deden mee:

Aangenaam Verrast
Baban Kirkuki
Catching Cultures Orchestra
Chewbucka & Dark Ryat
De Bazuin Utrecht (De Domkoppen)
De MuziekRoute
De Ondiepse Kanaries
Herman van Tongerloo & Jos Buitink & Liza Meuldijk
Jamal, Akil en Hicham
Jan Hoek Speelt
Just for Fun
Koninklijke Rederijkerskamer Jan van Beers
Meatball & van de Camp Circustheater
Mizou Danst
Pelly Hava (ROC Midden Nederland)
ROOD Producties
Rosa Ensemble
Ruben van Gogh
Stut Theater
Sushma’s Dance Factory Utrecht
Three & One
Tonnie van der Heijde
Zuilens Fanfare Corps Utrecht

30 jaar ZIMIHC

Het Galalalala was onderdeel van ZIMIHC’s jubileum: in 2019 werd ZIMIHC 30 jaar oud! En dat wilden we graag vieren met alle bewoners van Utrecht. De hele maand juni trakteerden we op feestelijke activiteiten verspreid door de stad.

Ook interessant