Het grote publiek leerde het poppetje van papier kennen in het tv-programma Popster, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier.

Deze voorstelling wordt geproduceerd door 2-ater Producties en De Grote Haay in samenwerking met Theater Gnaffel. Toen iets nog niets was. Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier.

Drie manipulatoren vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Hoewel… wat als het papier scheurt? Dan maken ze er gewoon iets nieuws van. Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Want je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was. Hoewel… het was er wel, maar je zag het nog niet.

1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier was te zien in Holland’s Got Talent bij RTL 4 en schopte het helemaal tot aan de finale. De juryleden bestaande uit Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw spraken vol lof over de act. “Wat er ook gebeurd, kunst blijft altijd bestaan. Je hebt alleen drie talenten en een stukje papier nodig om mensen te raken en te inspireren”, aldus Ali B tijdens het jurycommentaar.

Regie & Script Mark Haayema
Spel Aniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot
Muziek Jan Paul de Bondt
Decor Marlies Schot Productie 2-ater Producties
Concept De Grote Haay
Beeld Monnikenwerk – Job van Gelder

ZIMIHC x Podium Sprits

Podium Sprits en ZIMIHC theater Zuilen presenteren vanaf oktober drie keer in de maand een kindervoorstelling theater, dans of muziek. Om de week op zondagmiddag een familievoorstelling (3-12 jaar) en ééns per maand op woensdagochtend een peutervoorstelling (1-3 jaar). Bekijk het volledige programma van Podium Sprits op de website.

Ook interessant