Veelgestelde vragen

Spotlight aanmaken

Breng jouw activiteit of vraag onder de aandacht in deze rubriek. Jouw spotlight vormt, samen met die van honderden anderen, de grootste database van artiesten en kunstenaars in Utrecht. Hier ben je snel te vinden (via google) door iedereen die op zoek is naar artiesten. Het is simpel en je bepaalt zelf de informatie. Je plaatst er makkelijk en gratis je activiteiten, cursussen en workshops en kan je projecten en kunstwerken presenteren via je eigen portfolio. Via je spotlight link je eenvoudig door naar je website, Facebook of youtube kanaal. Zorg dus dat je erbij staat! Spotlights hebben een streepje voor bij ZIMIHC programmering.

Wil je iets onder de aandacht brengen onder het onderwerp Agenda, Project, of Vraag & Aanbod (Cursus/Workshop en Prikbord), dan meld je dit aan via je eigen Spotlight-account.

Registreren en inloggen doe je op de ZIMIHC homepage.

• Klik op het paarse blok, rechts bovenaan met de tekst "Zet jezelf in de spotlights!".
    Bij het registeren wordt je gevraagd om wat persoonlijke en openbare informatie over jezelf, je groep of je organisatie in te voeren. Het invullen van deze informatie is verplicht en wordt gebruikt voor de zoekfunctie zodat je op de juiste plekken wordt gevonden. Je kunt aanvinken welke algemene informatie je zichtbaar wilt maken bij je spotlight. De informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Kies een van de onderstaande opties om jezelf of je bericht in onder te brengen
     Kunstenaar (als je in je eentje bent)
     Groep (zoals theatergroepen, koren, orkesten, dansgroepen etc.)
     Organisatie (zoals festivals, overheden, opleidingen, culturele organisaties en  cultuurplatforms)
     Dienstverlener (als je freelance diensten verleend, zoals workshop en cursusaanbieders, regisseurs, dirigenten en technici)
  • Klik op Registreren onderaan de pagina. Je ontvangt binnen 10 minuten een melding dat de registratie is gelukt op het door jou ingevulde mailadres bij Persoonlijke informatie.
  • Bevestig via de link in die mail je registratie. Via die link kom je opnieuw op de website van ZIMIHC, waar je kunt inloggen en een Spotlight kunt plaatsen.

Bericht plaatsen

In ieder geval:

• Log in via het paarse veld op de homepage.
  • Je bericht wordt sowieso zichtbaar op Spotlight! Wil je het ook zichtbaar maken via een van onze andere kanalen, kies dan bij tabblad overzicht waar je je bericht nog meer wilt tonen.
    • Klik op het plus teken (+).
    • Er opent zich een menu om in te vullen.
    • Sla op. Het kan even duren voordat de pagina online staat.
  • Ga naar tabblad profiel bewerken en vul in ieder geval alle velden met een * in:
    • Omschrijf je activiteit of vraag in het berichtvenster.
    • Noem hierin ook je eigen e-mail of website (zodat je bereikbaar bent voor je publiek).
    • Plaats een liggende foto. Een foto van 1MB is het beste, grotere foto's geven soms een foutmelding en kunnen niet worden geplaatst.
  • Vul een e-mailadres in voor de webredactie van ZIMIHC. Dit komt in ons contactenbestand en wordt niet doorgespeeld naar externen.

Optioneel:

• Kies een of meerdere genres waar je onderwerp bij past
  • Vul, indien gewenst, aanvullende gegevens in.
  • Geef aan waar je online nog meer te vinden bent.
  • Sla je gegevens op.

Wil je deze berichtinformatie op een later moment wijzigen? Dat kan, zodra je bent ingelogd.

Inloggen
Als je browser wachtwoorden onthoudt, ben je de volgende keer dat je de site bezoekt meteen ingelogd. Is dit niet het geval, dan kun je zelf inloggen via de tekst "inloggen" die je rechts helemaal bovenaan elke pagina vindt, of via het inlogvak op de homepage.

Breng je Spotlight ook onder de aandacht bij: Project, Agenda, Cursus/Workshop of Prikbord

• Log in op de homepage.
  • Scroll naar beneden naar de kolom ‘direct toevoegen’
  • Kies de gewenste optie door op het plusje + te klikken.
  • Vul het geopende menu in.
  • Sla op.

Wachtwoord wijzigen

Via tabblad profiel bewerken is het mogelijk je wachtwoord te wijzigen bij 'wachtwoord'

VOORWAARDEN

Gratis
ZIMIHC wil graag zoveel mogelijk amateurkunstenaars in de schijnwerper zetten en hen helpen bij datgene wat ze willen weten, nodig hebben of willen doen.

Beheer
Je bent zelf beheerder van je Spotlight! en kunt deze op elk gewenst moment maken of wijzigen.

Duur van de plaatsing
Een Spotlight! bestaat zolang als je zelf wilt en is daardoor erg handig voor bijvoorbeeld een tijdelijke organisatie of samenwerking. Je hoeft niet een hele website te maken, maar kunt al je informatie gratis en gemakkelijk op www.zimihc.nl plaatsen.

Verwijderen van je advertentie

Zodra je de Spotlight! verwijdert, is deze ook echt weg. Inclusief alle informatie, denk daar dus goed over na.

ZIMIHC houdt de spotlights graag actueel. Heb je je aangemeld, maar niet binnen 14 dagen je spotlight helemaal ingevuld, dan wordt je spotlight door de redactie verwijderd.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPOTLIGHTS

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten
Klik op onze website op inloggen, daarna klik je op de knop ‘wachtwoord’ vergeten, vul vervolgens je e-mailadres in en klik op verzenden. Je krijgt een email waarin staat aangegeven wat je gebruikersnaam is. Ben je vergeten welk e-mailadres aan je gebruikersnaam of Spotlight gekoppeld is, neem dan via de link contact op met de webredactie

Ik weet niet meer welk e-mailadres bij mijn Spotlight hoort
Neem contact op met de webredactie. Deze kan eventueel ook het e-mailadres voor je aanpassen.

Ik wil het e-mailadres wat aan mijn gebruikersnaam is gekoppeld wijzigen.
Log in en ga naar "profiel wijzigen". Bovenaan bij je profielgegevens staat het kopje "beschrijving". Het e-mailadres wat daar staat, is gekoppeld aan je gebruiksnaam. Wijzig dit adres en klik onderaan het formulier op "opslaan".

Hoe breng ik een wijziging op de voorpagina van mijn Spotlight aan?
Iedere wijziging kun je zelf aanbrengen. Hiervoor moet je eerst inloggen. Kies voor ‘profiel bewerken’ als je je voorste pagina wilt aanpassen of je foto wilt wijzigen.

Ik krijg de melding "Je gegevens zijn niet verstuurd"
Je hebt een van de verplichte velden niet ingevuld in je profiel of de foto die je hebt gekozen is te groot. Vul alsnog de ontbrekende informatie in, of kies een nieuwe foto (een foto van maximaal 1 MB is het beste om te uploaden). Klik dan opnieuw op "opslaan" onder aan de pagina.

Veel succes met je eigen Spotlight!

(update februari 2018)