Veelgestelde vragen

Spotlight maken op zimihc.nl, hoe werkt het?

Als je je eigen spotlight wilt, moet je je registreren.
Registeren doe je op de homepage. Klik op een paars blok, rechts bovenaan met de tekst "Zet jezelf in de spotlights".

Bij het registeren word je gevraagd om wat persoonlijke en openbare informatie over jezelf, je groep of je organisatie in te voeren. Het invullen van deze informatie is verplicht. De informatie wordt gebruikt voor de zoekfunctie zodat je op de juiste plekken wordt gevonden.
De informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Waar moet ik op letten?
Wat belangrijk is, is hoe je je aanmeldt. Je hebt de volgende opties:
- Kunstenaar (als je in je eentje bent)
- Groep (zoals theatergroepen, koren, orkesten, dansgroepen etc.)
- Organisatie (zoals festivals, overheden, opleidingen, culturele organisaties en cultuurplatforms)
- Dienstverlener (als je freelance diensten verleend, zoals workshop en cursusaanbieders, regisseurs, dirigenten en technici)

Wat moet je niet vergeten?                                                                                        
- Minimaal 140 tekens in de omschrijving.
- Je eigen e-mail of website (anders kan niemand contact met je opnemen)                           - Een liggende foto plaatsen. Een foto van 1MB is het beste, grotere foto's worden niet altijd geplaatst. Je krijgt dan een foutmelding.

Ik heb alles ingevuld, en dan?
Als je alles hebt ingevuld, klik je op de knop Registreren onderaan de pagina. Je krijgt dan een melding dat je registratie is gelukt en dat je een mail krijgt om je registratie te bevestigen. Deze mail moet binnen 10 minuten in je mailbox zitten. De mail wordt verstuurd naar het mailadres dat je onder Persoonlijke info hebt ingevoerd.

In de mail staat een link die je moet aanklikken of kopieren in de adresbalk van je browser. Klik de link aan, je komt dan op de homepage van ZIMIHC. Je kunt nu meteen inloggen en aan de slag met je eigen Spotlight!

Inloggen
Als je browser wachtwoorden onthoudt, ben je de volgende keer dat je de site bezoekt meteen ingelogd. Als dit niet het geval is, kun je zelf inloggen via de tekst "inloggen" die je rechts boven op elke pagina vindt of via het inlogvak op de homepage.

Agenda item of cursus plaatsen                                                                                         Het plaatsen van een agenda item, cursus of workshop is kosteloos   

                                                                                 

Veel gestelde vragen over Spotlights:                                                                       

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten
Klik op onze website op inloggen, daarna klik je op de knop ‘wachtwoord’ vergeten, vul vervolgens je e-mailadres in en klik op verzenden. Je krijgt een email waarin staat aangegeven wat je gebruikersnaam is. Ben je vergeten welk emailadres aan je gebruikersnaam of Spotlight gekoppeld is, neem dan via de link contact op met de webredactie

Ik weet niet meer welk emailadres bij mijn Spotlight hoort
Neem contact op met de webredactie. Deze kan eventueel ook het emailadres voor je aanpassen.

Hoe breng ik een wijziging op de voorpagina van mijn Spotlight aan?
Iedere wijziging kun je zelf aanbrengen. Hiervoor moet je eerst inloggen.  Kies voor ‘profiel bewerken’ als je je voorste pagina wilt aanpassen of je foto wilt wijzigen.

Hoe voeg ik een project/ workshop/ agendapunt etc. toe aan mijn spotlight?
Log in op de website. Daarna zie je op je beginpagina een kolom staan met ‘direct toevoegen’. Hieronder kun je kiezen uit verschillende opties. Kies de gewenste optie door op het plusje + te klikken. Er volgt nu een menu dat je naar wens kunt invullen. Na het formulier ingevuld te hebben, klik je op opslaan. Nu is de pagina aangemaakt. Het kan soms even duren voordat de pagina online staat, dit is normaal.

Ik krijg de melding "Je gegevens zijn niet verstuurd"
Je hebt een van de verplichte velden niet ingevuld in je profiel of de foto die je hebt gekozen is te groot. Vul alsnog de ontbrekende informatie in, of kies een nieuwe foto (een foto van maximaal 1 MB is het beste om te uploaden). Klik dan opnieuw op "opslaan" onder aan de pagina.

Ik wil het emailadres wat aan mijn gebruikersnaam is gekoppeld wijzigen.
Log in en ga naar "profiel wijzigen". Bovenaan bij je profielgegevens staat het kopje "beschrijving". Het emailadres wat daar staat, is gekoppeld aan je gebruiksnaam. Wijzig dit adres en klik onderaan het formulier op "opslaan".

Veel succes met je eigen Spotlight! 

(update decembe 2017)