ZIMIHC theater Zuilen

ZIMIHC theater Zuilen

Midden in de Utrechtse Wijk Zuilen biedt het ZIMIHC theater Zuilen een professionele theaterzaal voor ruim 220 bezoekers. ZIMIHC theater Zuilen is een van de partners in het Vorstelijk Complex, het cultuurhuis van Zuilen. Samen met restaurant The Colour Kitchen en sociaal makelaar organisatie DOCK Utrecht biedt ZIMIHC theater Zuilen een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor, door en met bewoners.

Programma

In en om ZIMIHC theater Zuilen worden diverse projecten en voorstellingen samen met bewoners en vrijwilligers uit Zuilen georganiseerd. Iedereen is welkom: wijkbewoners, theatermakers, dichters, of muzikanten. Idee voor een project? Neem dan contact op met programmacoördinator Leendert van Veldhuizen l.vanveldhuizen@zimihc.nl

Verhuur

ZIMIHC theater Zuilen heeft een theaterzaal met uitstekende technische voorzieningen. De houten theatervloer kan bijvoorbeeld voorzien worden van een balletvloer en de tribune kan worden ingeschoven. De zaal is zowel voor amateurs als professionals geschikt en toegankelijk. De zaal wordt geprogrammeerd door ZIMIHC en is ook beschikbaar voor verhuur, afmonteren, repeteren op locatie of andere activiteiten. Voor meer informatie of reserveren, neem contact op met Ali Authman verhuur.zuilen@zimihc.nl of vul het online formulier in.

Fair Play

Als MVO is ons doel de creativiteit in de samenleving te stimuleren. Bij verhuur voor zakelijke doeleinden werken wij met het Fair Play concept. Als een zakelijke klant een van de ZIMIHC theaters huurt, is hij altijd sponsor van een activiteit. 10% van het huurbedrag wordt besteed aan een voorstelling, concert of culturele activiteit. De huurder mag kiezen aan welke activiteit dit bedrag besteed wordt. Zo doet deze huurder direct iets terug voor de maatschappij. Bij die activiteit wordt de klant daarnaast automatisch als sponsor vermeld.

Enthousiast over dit concept? Vaker doneren mag!

 

Reserveren en Actueel programma aanbod

Reservering aanvragen gebruik Theaterzaal

Programma ZIMIHC theater Zuilen​