ZIMIHC theater Zuilen

BO!NK Theater

BO!NK Theater is een stichting die de cultuur bevorderd en de theaterbeleving toegankelijk maakt voor Utrecht en omstreken. BO!NK Theater is hét huistheatergezelschap van ZIMIHC theater Zuilen, waar zij haar voorstellingen speelt. Onlangs speelden ze nog de emotionele voorstelling ''Zusjelief''. Maar ook in de andere theaters van ZIMIHC is BO!NK Theater actief. BO!NK Theater en ZIMIHC gaan daarmee een inhoudelijke verbinding aan, die niet alleen zichtbaar is in de voorstellingen, maar ook in toekomstige projecten en evenementen.

BO!NK Theater is een stichting die zich specialiseert op twee gebieden. Deze bestaan uit de theaterproducties en de theateropleidingen.

De productietak, BO!NK Theaterproducties, creëert vanuit zelfgemaakte stukken producties. Dit gebeurt op een professionele wijze in samenwerking een gedreven, gemotiveerde en professioneel team. De cast bestaat uit gedreven amateurs in iedere leeftijdsgroep. Meer informatie over BO!NK Theaterproducties is te lezen op www.boinktheater.nl/producties

BO!NK Theaterschool, de opleidingentak, focust zich op de leeftijdscategorie kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar. Tijdens de professionele en uitdagende trainingen en opleidingen leren kinderen alle disciplines die in het theatervak belangrijk zijn. Op http://www.boinktheater.nl/school is meer informatie te vinden over BO!NK Theateropleidingen.

Voor algemene informatie over de stichting is alles na te lezen op www.boinktheater.nl

Volg BO!NK Theater ook via Social Media – FacebookTwitterYouTube

Kijk ook op de spotlight van BO!NK voor meer informatie over dit huisgezelschap.

Stut theater - huisvriend van ZIMIHC theater Stefanus

Al vanaf onze komst in 2008 naar Cultuurhuis Stefanus is Stut theater medehuurder in het gebouw en vanaf 2015 zijn ze dé huisvriend van ZIMIHC theater Stefanus. Stut en ZIMIHC gaan daarmee een inhoudelijke verbinding aan, die niet alleen zichtbaar is in de voorstellingen, maar ook in toekomstige projecten en evenementen.

Behalve kantoorruimte heeft Stut ook een eigen theaterstudio. Voor grotere producties maken ze gebruik van de theaterzaal. In 2012 is Stut theater begonnen met Theater Dichtbij: iedere laatste zondagmiddag programmeert Stut  een theater voorstelling. Dit kan een eigen productie zijn, maar ook een productie van een andere community arts theatergroep. Vanaf 2013 is deze middag aangevuld met een lunch verzorgd door Resto van harte.

Stut maakt theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de verhalen en ervaringen van de spelers. Stut maakt haar voorstellingen om actuele thema’s aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken en haar spelers in hun kracht te zetten. De voorstellingen zijn multidisciplinair: tekst wordt afgewisseld met onder andere muziek, dans en beeld. Meer informatie over Stut vind je op hun website.

Volg Stut ook op Facebook en Twitter

Kijk ook op de Spotlight van Stut om voor meer informatie over dit huisgezelschap.

Afbeeldingsresultaat voor zuilens fanfare corps

Zuilens Fanfare Corps

Het Zuilens Fanfare Corps is een groep enthousiaste muzikante die energie krijgt van vernieuwende projecten, die gelijktijdig respect hebben voor de geschiedenis van de fanfare. Het corps heeft een gevarieerd repertoire: zo hebben ze opgetreden met VJ's, singer-songwriters en storytellers.

Het Zuilens Fanfare Corps staat bekend als de oudste fanfare van Utrecht (opgericht in 1900), maar dat zal je niet zeggen. Sinds 2008 zijn ze bezig met vernieuwingen, waardoor het imago van de fanfare werd afgestoft. Onder leiding van dirigent André Vulperhorst heeft ZFC meerdere muzikale uitstapjes gemaakt, waaronder een nieuwe verbinding door middel van eigentijdse straatmuziek.

ZFunC is de feestband van het Fanfare Corps. Deze band is toegankelijk voor iedere blazer en percussionist die het leuk vind om op een losse manier muziek te maken. Beginners en gevorderden, jong & oud, iedereen is welkom!

Kijk voor meer informatie over dit huisgezelschap op hun website.