ZIMIHC theater Wittevrouwen

Elke tweede donderdag tussen oktober en mei zijn de ZIMIHC sessies op de Bouwstraat te vinden. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De ZIMIHC sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten en staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer.

Alle sessies zijn gratis toegankelijk en er wordt na afloop met een pet rondgegaan om de artiesten te steunen.

We trappen het nieuwe seizoen af met de Popronde op 11 oktober, het grootste gratis reizende muziekfestival van Nederland met veel opkomende talenten. Vanvond kan je Dusty Stray en Alexandra Alden bewonderen in onze foyer tijdens de eerste ZIMIHC sessie van het nieuwe seizoen. Hier kan je het Facebook evenement vinden.

Het volledige programma voor 2018-2019:
11 oktober: Rusty Stray + Jana Mila
8 november: Lisa Bleijenberg + Luuk Lenders
13 december: Jorn ten Ham + Kasper de Boer
10 januari: Eyes of Ruby + Shanna Nico
14 februari: Biscuits + Heavy Whipped Cream
11 april: ZIMIHC Band + Marieke Laura
9 mei: The World of Dust + Zonder Grond

In het eerste seizoen hebben de volgende artiesten meegedaan:
The Visual, Bjarke Ramsing,Florian Wolff, Yank, Squirrel, Joanna Weston,Marten de Paepe, Niekse, Moi, le voisin, Tim Barrie, Danibal, Vaarwater, Jess Hall, Lijo, Judy Benschop & Weemoed.

De ZIMIHC Sessies staan in het teken van eigen werk. Er is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten en meer. Alle sessies zijn gratis toegankelijk.
Als je interesse hebt om te spelen neem gerust contact op met Pete Barnes: p.barnes@zimihc.nl

 

 

Contact

T Verhuur: Pete Barnes verhuur.wittevrouwen@zimihc.nl of 030-2723455 | Coördinator/programmeur: Marion Haverkamp m.haverkamp@zimihc.nl of 06-54774441

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

ZIMIHC theaters