ZIMIHC theater Wittevrouwen

BOINK Theaterproducties, de huisgroep van ZIMIHC, is een stichting die zich specialiseert op twee gebieden. Deze bestaan uit de theaterproducties en de theateropleidingen. Voor algemene informatie over de stichting is alles na te lezen op www.boinktheater.nl

De productietak, BO!NK Theaterproducties, creëert vanuit zelfgemaakte stukken producties. Dit gebeurt op een professionele wijze in samenwerking met een cast en een gedreven, gemotiveerd en professioneel team. De cast bestaat uit gedreven amateurs in iedere leeftijdsgroep. Meer informatie over BO!NK Theaterproducties is te lezen op www.boinktheater.nl/producties

BO!NK Theateropleidingen, de opleidingentak, focust zich op de leeftijdscategorie kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar. Tijdens de professionele en uitdagende opleidingen leren kinderen alle disciplines die in het theatervak belangrijk zijn. Op www.boinktheater.nl/opleidingen is meer informatie te vinden over BO!NK Theateropleidingen.

BO!NK Theater is een van de huistheatergezelschappen van ZIMIHC, zij speelt haar voorstellingen in ZIMIHC theater Zuilen.
Maar ook in de andere theaters van ZIMIHC is BO!NK Theater actief. BO!NK Theater en ZIMIHC gaan daarmee een inhoudelijke verbinding aan, die niet alleen zichtbaar is in de voorstellingen, maar ook in toekomstige projecten en evenementen.

Volg BO!NK Theater ook via Social Media – FacebookTwitterYouTube

Kijk ook op de spotlight van BO!NK voor meer informatie over dit huisgezelschap van ZIMHC theater Zuilen.