ZIMIHC theater Wittevrouwen

BO!NK Theater

BOINK Theaterproducties, de huisgroep van ZIMIHC, is een stichting die zich specialiseert op twee gebieden. Deze bestaan uit de theaterproducties en de theateropleidingen. Voor algemene informatie over de stichting is alles na te lezen op www.boinktheater.nl

De productietak, BO!NK Theaterproducties, creëert vanuit zelfgemaakte stukken producties. Dit gebeurt op een professionele wijze in samenwerking met een cast en een gedreven, gemotiveerd en professioneel team. De cast bestaat uit gedreven amateurs in iedere leeftijdsgroep. Meer informatie over BO!NK Theaterproducties is te lezen op www.boinktheater.nl/producties

BO!NK Theateropleidingen, de opleidingentak, focust zich op de leeftijdscategorie kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar. Tijdens de professionele en uitdagende opleidingen leren kinderen alle disciplines die in het theatervak belangrijk zijn. Op www.boinktheater.nl/opleidingen is meer informatie te vinden over BO!NK Theateropleidingen.

BO!NK Theater is een van de huistheatergezelschappen van ZIMIHC, zij speelt haar voorstellingen in ZIMIHC theater Zuilen.
Maar ook in de andere theaters van ZIMIHC is BO!NK Theater actief. BO!NK Theater en ZIMIHC gaan daarmee een inhoudelijke verbinding aan, die niet alleen zichtbaar is in de voorstellingen, maar ook in toekomstige projecten en evenementen.

Volg BO!NK Theater ook via Social Media – FacebookTwitterYouTube

Kijk ook op de spotlight van BO!NK voor meer informatie over dit huisgezelschap van ZIMHC theater Zuilen.

 

Stut theater - huisvriend van ZIMIHC theater Stefanus

Al vanaf het begin van onze komst in 2008 naar Cultuurhuis Stefanus is Stut theater mede huurder in het gebouw. Behalve kantoorruimte heeft Stut ook een eigen theaterstudio. Voor grotere producties maken ze gebruik van de theaterzaal. In 2012 is Stut theater begonnen met Theater Dichtbij: iedere laatste zondagmiddag programmeert Stut dan een theater voorstelling. Dit kan een eigen productie zijn, maar ook een productie van een andere community arts theatergroep. Vanaf 2013 is deze middag aangevuld met een lunch verzorgd door Resto van harte.

Stut is vanaf 2015 dé huisvriend van ZIMIHC theater Stefanus, waar zij haar voorstellingen speelt. Maar ook in de andere theaters van ZIMIHC is Stut actief. Stut en ZIMIHC gaan daarmee een inhoudelijke verbinding aan, die niet alleen zichtbaar is in de voorstellingen, maar ook in toekomstige projecten en evenementen.

Stut maakt theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de verhalen en ervaringen van de spelers. Stut maakt haar voorstellingen om actuele thema’s aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken en haar spelers in hun kracht te zetten. De voorstellingen zijn multidisciplinair, tekst wordt afgewisseld met onder andere muziek, dans en beeld. Meer informatie over Stut vind je op hun website.

Volg Stut ook op Facebook en Twitter

Contact

T Verhuur: Pete Barnes verhuur.wittevrouwen@zimihc.nl of 030-2723455 | Coördinator/programmeur: Marion Haverkamp m.haverkamp@zimihc.nl of 06-54774441

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

ZIMIHC theaters