ZIMIHC theater Stefanus

ZIMIHC theater Stefanus huren?

ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime theaterzaal van 800m2 die je helemaal zelf in kunt richten. De foyer is een sfeervolle overdekte patio met een grote bar. Er zijn 2 werkruimten beschikbaar (22m2).

Ook heeft ZIMIHC theater Stefanus:

  • gratis WiFi,
  • een kleedruimte,
  • garderobe en een professionele keuken,
  • gratis parkeren

Neem voor info en het reserveren van ruimtes vrijblijvend contact op met Rudi Warnersverhuur.stefanus@zimihc.nl

Neem voor technische informatie over de theaterzaal contact op met Peter Engel: p.engel@zimihc.nl.

Download hier onze verhuurfolder.
Download hier onze huurvoorwaarden.

(Amateur)- kunst: Dans, muziek, toneel
ZIMIHC theater Stefanus is bij uitstek geschikt voor het opvoeren van alle soorten muziekoptredens, maar ook voor uitbundige dansvoorstellingen of festivals. Zowel als professioneel gezelschap of als amateurkunstenaar vind je bij ons wat je zoekt. Ook voor het uitvoeren van musicals of eindpresentaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Feestelijkheden?
Onze zaal is perfect in te richten voor (werk)borrels, familiebijeenkomsten, recepties en jubilea. Er is ruimte voor het plaatsen van statafels, eettafels met stoelen, een podium voor een band en een dansvloer.

Evenementen en congressen
ZIMIHC theater Stefanus is ook geschikt voor het organiseren van zakelijke en/of culturele evenementen en congressen. Zoek je een zaal die net even anders is? Onze zaal is 800m2, de inrichting bepaal je zelf. 

Catering
Wanneer je bij ons een ruimte huurt, dan kunnen wij samen met de kokjes de catering van a-z voor je verzorgen. Vanuit onze professionele keuken kunnen wij borrels en diners (buffetten) voor 15-250 personen voor je regelen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de drank en het barpersoneel voor je klaarstaan. Wil je liever je eigen catering regelen? Dat kan. Onze professionele keuken is ook apart te huren.

De keuken huren
De professionele keuken is geschikt om te koken voor kleine en grote groepen mensen. In de keuken kun je met maximaal 10 mensen tegelijk koken en is daarom ook geschikt voor het geven van kookworkshops en -lessen.

Annuleringsregeling zaalhuur ZIMIHC 
​Voor de huur van repetitieruimte of de theaterzaal geldt de volgende regeling:
Bij afzegging van een boeking tot 1 maand van tevoren wordt 10% van het huurbedrag in rekening gebracht. Bij afzegging tot 2 weken van tevoren 50%. Daarna wordt het volledige bedrag gerekend.