ZIMIHC theater Stefanus

Kom langs Bij de Steef!

Verstopt achter de rode bakstenen van de voormalige Stefanuskerk in Overvecht vind je ZIMIHC theater Stefanus met in de relaxte foyer de bruisende, culturele en culinaire ontmoetingsplek: Bij de Steef!

Bij de Steef! is open op werkdagen van 9.00 - 14.00 uur (m.u.v. de eerste maandag van de maand). 

Check Facebook voor meer info en speciale activiteiten buiten de reguliere openingstijden.

Bij de Steef! is aangesloten bij Seats2meet for locals. Wil jij zeker zijn van een werkplek, andere flexers ontmoeten of afspreken dan kan dat via onze S2M pagina.

Programma:                                                     

Dinsdag 15 mei tot 9 juli                             9.00 - 14.00 Expositie: Joris Henstra
Dinsdag 22 mei tot 11 juli                           9.00 - 14.00 Pop-Up: Puntjepuntje Roos
Dinsdag 22 mei tot 11 juli                           9.00 - 14.00 Pop-Up: Mary Loboka
Vrijdag 6 juli                                               13.00 - 14.00 Lunchpauzeconcert: Angela van Leeuwen
Vrijdag 7 september                                  13.00 - 14.00 Lunchpauzeconcert: Niekse
Donderdag 23 augustus tot 15 oktober      9.00 - 14.00 Expositie: Marian Roymans
   
   

Bij de Steef! is voortdurend in beweging. Je kunt er binnenvallen voor een kop koffie met een buurt- of stadsgenoot, net- en flexwerken of studeren en genieten van een verrassend aanbod aan lunchvariaties.

Maar Bij de Steef! is meer dan een flexplek en eetcafé. Elke eerste vrijdag van de maand is er live muziek. Tijdens deze optredens kun je van alles verwachten: verschillende stijlen, genres, landen en samenstellingen.

Bijzondere (amateur)kunstenaars exposeren hun werk aan de wand, in een vitrinekast of op een stellage. Al het werk is ook te koop; van schilderijen en foto's tot installaties en sieraden.

Heb je interesse om te exposeren of een optreden, neem dan contact op met de Wervelingen, Jitka Demoed via bijdesteef@zimihc.nl

Bij de Steef! wordt vorm gegeven door het catering team de kokjes, productiehuis De Wervelingen, ZIMIHC en een grote groep vrijwilligers. De kokjes serveren zuiver biologisch eten en hebben partners in Utrecht zoals De Voedseltuin Overvecht.