ZIMIHC theater Stefanus

Kom langs Bij de Steef!

Verstopt achter de rode bakstenen van de voormalige Stefanuskerk in Overvecht vind je ZIMIHC theater Stefanus met in de relaxte foyer de bruisende, culturele en culinaire ontmoetingsplek: Bij de Steef!

Bij de Steef! is open op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 14.00 uur (op maandag zijn we dicht). 

Check Facebook voor meer info en speciale activiteiten buiten de reguliere openingstijden.

Bij de Steef! is aangesloten bij Seats2meet for locals. Wil jij zeker zijn van een werkplek, andere flexers ontmoeten of afspreken dan kan dat via onze S2M pagina.

Programma:                                                     

Donderdag 4 april t/m woensdag 8 mei                 9.00 - 14.00 Expositie: Myrthe Legerstee
Dinsdag 14 mei                                                          9.00 - 14.00 Lunchpauzeconcert: Romi Brasil
Dinsdag 11 juni                                                          9.00 - 14.00 Lunchpauzeconcert: Utrecht Centraal

Bij de Steef! is voortdurend in beweging. Val binnen voor een kop koffie met een buurt- of stadsgenoot, net- en flexwerken of studeren en geniet van een verrassend aanbod aan lunchvariaties.

Maar Bij de Steef! is meer dan een flexplek en eetcafé. Elke eerste vrijdag van de maand is er live muziek. Tijdens deze optredens kun je van alles verwachten: verschillende stijlen, genres, landen en samenstellingen.

Bijzondere (amateur)kunstenaars exposeren hun werk aan de wand, in een vitrinekast of op een stellage. Al het werk is ook te koop; van schilderijen en foto's tot installaties en sieraden.

Heb je interesse om te exposeren of een optreden, neem dan contact op met de Wervelingen, Jitka Demoed via bijdesteef@zimihc.nl

Bij de Steef! wordt vorm gegeven door het catering team de kokjes, De Wervelingen, ZIMIHC en een grote groep vrijwilligers. De kokjes serveren zuiver biologisch eten en hebben partners in Utrecht zoals De Voedseltuin Overvecht.