ZIMIHC theaters

ZIMIHC theater Stefanus
ZIMIHC theater Stefanus is gevestigd in de voormalige Stefanuskerk middenin de groene wijk Overvecht in Utrecht. Het is dé culturele ontmoetingsplek voor iedereen in de wijk en ver daarbuiten. ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime zaal met plek voor 400 personen, geschikt voor dans, muziek, toneel, evenementen en congressen.
In de foyer, de Binnenplaats, staat een grote bar. De mogelijkheden zijn divers, alles is mogelijk, iedereen is welkom!
ZIMIHC theater Stefanus is de culturele ontmoetingsplek voor wijkbewoners, theatermakers, dansers, beeldend kunstenaars, muzikanten en andere creatieven.
Voorstellingen en projecten worden zoveel mogelijk bedacht en gemaakt met bewoners uit Overvecht. Heb je een idee voor een culturele activiteit neem dan contact op met coördinator Linn den Hollander.
Meer informatie

ZIMIHC theater Zuilen
Midden in de Utrechtse Wijk Zuilen biedt het ZIMIHC theater Zuilen een professionele theaterzaal voor ruim 220 bezoekers. ZIMIHC theater Zuilen is een van de partners in het Vorstelijk Complex, het cultuurhuis van Zuilen. Samen met restaurant The Colour Kitchen en welzijnsorganisatie Portes biedt ZIMIHC theater Zuilen een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor, door en met bewoners.
In en om ZIMIHC theater Zuilen worden diverse projecten en voorstellingen samen met bewoners en vrijwilligers uit Zuilen georganiseerd. Iedereen is welkom: wijkbewoners, theatermakers, dichters, of muzikanten.
Idee voor een project? Neem dan contact op met cultuurcoach/locatie coördinator Leendert van Veldhuizen.
Meer informatie

​ZIMIHC theater Wittevrouwen
Aan de rand van de Utrechtse Wijk Wittevrouwen staat ZIMIHC theater Wittevrouwen. Behalve een theaterzaal beschikt deze locatie ook over diverse repetitieruimtes en kantoren. ZIMIHC theater Wittevrouwen biedt onderdak aan bijvoorbeeld vormgevers, architecten en diverse Utrechtse festivals.
Amateurkunstenaars die gebruik maken van de repetitieruimtes in het ZIMIHC theater Wittevrouwen krijgen jaarlijks de gelegenheid zich te presenteren in de theaterzaal. Daarnaast krijgen wijkbewoners de kans zich op dit podium te laten zien. Interesse? Neem dan contact op met coördinator Marion Haverkamp.
Meer informatie

Annuleringsregeling voor alle locaties:
Bij afzegging van een boeking tot 1 maand van tevoren wordt 10% van het huurbedrag in rekening gebracht. Bij afzegging tot 2 weken van tevoren 50%. Daarna wordt het volledige bedrag gerekend.