ZIMIHC theaters

ZIMIHC theater Stefanus

ZIMIHC theater Stefanus is gevestigd in de voormalige Stefanuskerk middenin de groene wijk Overvecht in Utrecht. Het is dé culturele ontmoetingsplek voor iedereen in de wijk en ver daarbuiten. ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime zaal met plek voor 400 personen, geschikt voor dans, muziek, toneel, evenementen en congressen.
In de foyer, de Binnenplaats, staat een grote bar. De mogelijkheden zijn divers, alles is mogelijk, iedereen is welkom!

Programma

ZIMIHC theater Stefanus is de culturele ontmoetingsplek voor wijkbewoners, theatermakers, dansers, beeldend kunstenaars, muzikanten en andere creatieven.

Voorstellingen en projecten worden zoveel mogelijk bedacht en gemaakt met bewoners uit Overvecht. Heb je een idee voor een culturele activiteit neem dan contact op met coördinator Linn den Hollander.

adres- en contactgegevens ZIMIHC theater Stefanus

Verhuur

De zaal van ZIMIHC theater Stefanus is te huur voor evenementen, congressen, zakelijke bijeenkomsten en feesten en partijen.

Lees hier meer over de verhuurmogelijkheden.

ZIMIHC theater Zuilen

Midden in de Utrechtse Wijk Zuilen biedt het ZIMIHC theater Zuilen een professionele theaterzaal voor ruim 220 bezoekers. ZIMIHC theater Zuilen is een van de partners in het Vorstelijk Complex, het cultuurhuis van Zuilen. Samen met restaurant The Colour Kitchen en welzijnsorganisatie Portes biedt ZIMIHC theater Zuilen een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor, door en met bewoners.

Programma

In en om ZIMIHC theater Zuilen worden diverse projecten en voorstellingen samen met bewoners en vrijwilligers uit Zuilen georganiseerd. Iedereen is welkom: wijkbewoners, theatermakers, dichters, of muzikanten. Idee voor een project? Neem dan contact op met cultuurcoach/locatie coördinator (a.i)  Leendert van Veldhuizen.

Verhuur

ZIMIHC theater Zuilen heeft een theaterzaal met uitstekende technische voorzieningen. De houten theatervloer kan bijvoorbeeld voorzien worden van een balletvloer en de tribune kan worden ingeschoven. De zaal is zowel voor amateurs als professionals geschikt en toegankelijk. De zaal wordt geprogrammeerd door ZIMIHC maar is ook beschikbaar voor verhuur, afmonteren, repeteren op locatie of andere activiteiten. Interesse? Kijk dan hier of neem contact op met Ali Authman.  

programma ZIMIHC theater Zuilen

adres- en contactgegevens ZIMIHC theater Zuilen

​ZIMIHC theater Wittevrouwen

Aan de rand van de Utrechtse Wijk Wittevrouwen staat ZIMIHC theater Wittevrouwen. Behalve een theaterzaal beschikt deze locatie ook over diverse repetitieruimtes en kantoren. ZIMIHC theater Wittevrouwen biedt onderdak aan bijvoorbeeld vormgevers, architecten en diverse Utrechtse festivals.

Programma

Amateurkunstenaars die gebruik maken van de repetitieruimtes in het ZIMIHC theater Wittevrouwen krijgen jaarlijks de gelegenheid zich te presenteren in de theaterzaal. Daarnaast krijgen wijkbewoners de kans zich op dit podium te laten zien. Interesse? Neem dan contact op met coördinator Erik de Jong.

Verhuur

De knusse theaterzaal leent zich goed voor try-outs, presentaties, bedrijfsuitjes en kleinschalige theater- en dansproducties. In het ZIMIHC theater Wittevrouwen zijn ook vijf studio’s te huur. Deze zijn geschikt als vergaderruimte voor maximaal 25 personen en als repetitieruimte voor koren, theatergroepen of cursussen en workshops. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Cherry Wijdenbosch.

programma ZIMIHC theater Wittevrouwen

adres- en contactgegevens ZIMIHC theater Wittevrouwen

Reserveren repetitieruimte

Reserveren theaterzaal

Annuleringsregeling voor alle locaties:
Bij afzegging van een boeking tot 1 maand van tevoren wordt 10% van het huurbedrag in rekening gebracht. Bij afzegging tot 2 weken van tevoren 50%. Daarna wordt het volledige bedrag gerekend.