Zuilens Fanfare Corps

 

Met het orkest van het ZFC maken we muziek die we tijdens concerten uitvoeren. Het leuke van onze repetities onder leiding van onze dirigent Harm Vuijk is dat we het belangrijk vinden geconcentreerd te repeteren, maar zeker ook niet het plezier van het spelen en de gezelligheid vergeten.

Daarnaast werken we samen met professionele kunstenaars (zoals Fort van de Verbeelding) aan feestelijke straatoptredens. Overigens is ‘lopen’ geen verplichting, maar wel leuk! Andere vernieuwende projecten staan in het teken van multiculturele percussie en improvisatie. Dit doen we in het kader van het project Fanfare 2.0.

Kortom: Het ZFC is er voor iedereen die het leuk vindt met een enthousiaste groep mensen onder leiding van een goede dirigent muziek te maken.Bij het ZFC zijn nieuwe leden altijd welkom! Speel je trompet, bugel, trombone, bariton of een ander instrument dat past binnen een fanfareorkest en ben je op zoek naar een leuke vereniging? Kom dan eens langs op de dinsdagavond om de sfeer te proeven!

Lid worden van het ZFC betekent ook dat je een instrument in bruikleen kan krijgen van de vereniging. Jeugdleden kunnen door lid te worden van de vereniging zelfs een flinke korting krijgen op lesgeld.


Het ZFC is aangesloten bij de landelijke muziekorganisatie KNFM en komt uit in de 5e divisie.

Contact

T 030-6771919

M info@zfc-utrecht.nl

W http://www.zfc-utrecht.nl/

Adres

Utrecht

Genres