ZIMIHC theater Zuilen

ZIMIHC Sessies Programmeur (vrijwillig)

24 januari 2018 16:31 | Gevraagd

Vacature Programmeur ZIMIHC Sessies Zuilen

Hét culturele trapveldje voor ambitieuze artiesten

Iedereen heeft recht op een podium bij hem of haar in de buurt zoals er ook overal een voetbalkooi staat. De ZIMIHC Sessies zijn concerten die in het teken staan van eigen werk. Elke tweede donderdag zijn ze in de foyer van ZIMIHC theater Wittevrouwen. Elke eerste donderdag waren ze in het ZIMIHC Cultuurcafé van ZIMIHC theater Zuilen. Voor Zuilen zoeken we nu een nieuwe programmeur. In de Sessies is ruimte voor singer-songwriters, bandjes met eigen nummers, spoken-word-artiesten, muzikale experimenten, eigenzinnige akoestische covers en meer. Belangrijk aan de Sessies is dat artiesten zelf ook actief publiek werven. ZIMIHC kan hen daar bij helpen. Omdat ZIMIHC primair een ondersteuningsorganisatie is voor de kunstenaar hebben wij geen vaste publieksachterban. Daar moet door de programmeur en de artiesten dus had aan getrokken worden.

Belangrijkste taak voor de programmeur is het programmeren en coördineren van een maandelijks concert bij ZIMIHC Zuilen Cultuur Café.

Dit houdt in:

  • Het programmeren van minimaal twee artiesten per concert. De concerten vinden plaats op de eerste donderdag van de maand.  
  • De doelen van zowel ZIMIHC als de ZIMIHC sessies duidelijk aan de artiesten overdragen.
  • Het promoten van het evenement, zowel online als fysiek.
  • Het afstemmen van de sessies met het grote zaalprogramma indien nodig (in samenwerking met de Cultuurcafé  coördinator)
  • Ervoor zorgen dat de avond goed verloopt (o.a. het (laten) presenteren van de avond, meehelpen met de techniek indien nodig).
  • Het doorgeven van de technische benodigdheden aan het Hoofd techniek en Cultuurcafé coördinator
  • Het overleggen met de organisator van de ZIMIHC Sessies in Wittevrouwen

Heb je zin gekregen in deze vrijwilligersfunctie? Bel met Leendert op 06-14853659 of mail naar l.vanveldhuizen@zimihc.nl