ZIMIHC theater Zuilen

Vacature voor vrijwilligers

13 juni 2016 14:14 | Gevraagd

Op het moment hebben wij de volgdende vacatures voor vrijwilligers. Daarnaast kunnen we altijd kijken hoe we een functie naar jouw ambities, talenten en beschikbaarheid kunnen vormen.

- Administratie

- Acquisitie

- Festival assistent en/of stagehand

- Horeca-/barkrachten

- PR en communicatie (zie beschrijving hieronder)

ZIMIHC is een organisatie die amateurkunstenaars ondersteunt door hen een podium en ondersteuning te bieden. Daarmee biedt ZIMIHC de mogelijkheid aan alle vormen en niveaus van de kunst deze te vertonen en beoefenen. Met drie theaters (Zuilen, Stefanus en Wittevrouwen) in drie wijken van Utrecht kan ZIMIHC dit faciliteren. ZIMIHC Maatwerk ontwikkelt en coördineert uiteenlopende projecten op eigen initiatief of in opdracht. De theaters en ZIMIHC Maatwerk vormen samen een krachtige combinatie met een stevige verankering in de stad Utrecht,  in de provincie en verder.

Voor de locatie ZIMIHC theater Zuilen zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die wil meewerken, -denken en -vormgeven aan publiciteit en communicatie.

De locatie ZIMIHC theater Zuilen is gehuisvest in het Vorstelijk Complex, waarin intensief wordt samengewerkt met twee partnerorganisaties, The Colour Kitchen en M’kaar.

De vrijwillige PR medewerker helpt mee om de locatie en het programma zichtbaar en toegankelijk te maken in de wijk en in de stad. We werken met sociale media, de website van ZIMIHC en met een externe vormgever. Daarnaast maakt ZIMIHC een maandladder waarop ons eigen programma en die van organisaties/activiteiten uit de buurt wordt communiceert.

Om ervoor te zorgen dat er continue nieuwe buurtbewoners, amateurkunstenaars, huurders, organisaties, ouders, kinderen en culturele ondernemers bekend raken met ZIMIHC theater Zuilen zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het team wil ondersteunen in de promotie en communicatie. De vrijwillige medewerker is enthousiast en vindt het leuk na te denken over manieren om ZIMIHC theater Zuilen te promoten.

Je beschikt over de benodigde skills en kwaliteiten om je taken als projectmedewerker succesvol en met plezier te kunnen vervullen. De taken zullen verschillen van het genereren van facebook/socia-media content, opstellen van mailings, schrijven van PR-teksten en nieuwsbrieven. Ook het onderhouden van externe communicatie en het uitvoeren van allerhande ondersteunende taken behoren tot het ‘pakket’.

We gaan uit van 4-8 uur per week, hiervoor is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar en ben je verzekerd. Natuurlijk zorgen we ook voor begeleiding om jou een interessante werkplek te bieden waar je ervaring kunt opdoen en jezelf kunt ontwikkelen.

Denk je dat leuk te vinden en te kunnen en ben je een aantal uren per week beschikbaar? Reageer dan naar Leendert van Veldhuizen via l.vanveldhuizen@zimihc.nl