ZIMIHC theater Zuilen

ZIMIHC sessies special: Mercy James + Siberian Oxygen + Gin & the Tonics

18 Mei 2019 | Muziek

Mercy James
Singer-songwriter Mercy James deelt lief en leed samen met haar compagnon James, haar gitaar. Mercy James schrijft Nederlandse en Engelse songs met jazz en blues invloeden. Laat je meeslepen in de verhalen van dit Utrechtse talent.

Siberian Oxygen
Dit Utrechtse viertal speelt ingetogen, melodieuze songs, die zijn gemaakt voor een intieme setting. Cello, akoestiche gitaar en (vaak tweestemmige) zang zorgen voor een geluid. Geïnspireerd door muzikanten zoals Leonard Cohen en Damien Rice.

Gin & the Tonics
2,5 jaar geleden begonnen ze als trio waar Paul, Luc en Ginna samen speelden. Vooral voor de lol en onder het genot van wat biertjes. Toen viel er al de grap dat ze een band moesten beginnen met als naam Gin & the Tonics. Na een tijdje liep dit best wel goed en begon het idee om uit te breiden toch meer te kriebelen. Sinds vorig jaar zijn Ivo en Joost erbij bijgekomen en is de band naam ook blijven hangen. Gin & the Tonics speelt soul en funk covers, maar ook rock/pop nummers die in een funky jasje zijn gestoken.

-

Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Bekijk dan de website of Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen. Ben jij een eigenzinnige muzikant of programmeur en zoek je een podium? Stuur dan e-mail naar cultuurcafe@zimihc.nl.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

18 mei 2019 t/m 18 mei 2019
19:30 tot 22:30

Kosten

Gratis