ZIMIHC theater Zuilen

ZIMIHC Sessies presenteert: Terence/ Jellaso/ Inkhorn Controversy

02 Nov 2017 | Muziek

Iedere eerste donderdag van de maand in het Cultuurcafé van Zimihc Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De concerten zijn gratis toegankelijk.
Met op 2 november: Terence, Jellaso en Inkorn Controversy.

Terence Roelofsen is een zanger en schrijver die begin 2016 begonnen is met het schrijven van zijn eigen liedjes, hij deed reeds mee met De Beste Singer-Songwriter van Utrecht en kreeg een eervolle vermelding tijdens Giels Talentenjacht. Terence schrijft al zijn eigen liedjes zelf, maar daarnaast ook gedichtjes, columns en quotes.

Jellaso is haar dromen gevolgd en schrijft sinds 5 jaar haar eigen Engelse popnummers (rustig en upbeat) die ze zelf zingt en begeleidt op de piano en met EDM. Ze schildert in haar songs ‘alledaagse' zaken die haar raken en inspireren.

Inkhorn Controversy - de muziek van dit eigenzinnige trio uit Utrecht laat zich moeilijk vangen binnen een genre. Rock, pop en blues wisselen elkaar af met hier en daar uitstapjes naar kleinkunst. Op 2 november speelt de band een akoestische set met ruimte voor improvisatie en publieksparticipatie.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

2 november 2017 t/m 2 november 2017
19:30 tot 22:00

Kosten

Gratis toegang

Opmerkingen

Leuk voor kinderen
Rolstoelvriendelijk: Ja