ZIMIHC theater Zuilen

ZIMIHC Sessie: A MysterE + Tripple Tree

06 Jun 2019 | Muziek

Iedere eerste donderdag van de maand in het Cultuurcafé van ZIMIHC Theater Zuilen: De ZIMIHC Sessies. Lokale muzikanten laten hun eigen werk horen in een gezellige, informele setting. De concerten zijn gratis toegankelijk. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

A MysterE
'Music that goes through your spine' omschrijft de muziek van singer-songwriter 'A MysterE' het best. Mooie composities, originele akkoorden en een sympatieke uitstraling kenmerken zijn stijl. Zijn muziek doet wellicht denken aan muzikale helden als Elliott Smith, Nick Drake, Jeff Buckley, George Harrison, Nirvana en Paul Weller. Eerder speelde hij al in De Engelenbak, Betty Asfalt Complex (als gast van Margreet Dolman) en Paradiso in Amsterdam. Hij wist in de hogere regionen binnen te komen in Neil Young's anti-Bush/Iraq 'Impeach the President' anti-war song hitlijst.
Nieuwsgierig? Luister alvast hier: https://soundcloud.com/a-mystere

Tripple Tree
Tripple Tree is een Utrechtse band die na wat wisselingen, sinds afgelopen zomer een driemensformatie vormt. De bands schrijft en speelt eigen nummers. Hun muziek is ruig, ritmisch, sensitief en Tripple Tree. Hun teksten zijn persoonlijk en van betekenis.
Bezetting: Nick Hibberd: Zang en Gitaar; Peter Heinen: Drums; Anneke Verhooren: Bas en Zang.
Luister hier: https://trippletree.bandcamp.com/releases

Geluidstechnicus bij de ZIMIHC sessies is Leon Coolegem. Hij is de eigenaar van geluidsstudio Studio PlayOn. De artiest die dit seizoen (september 2018 t/m mei 2019) de meeste indruk maakt, mag in zijn studio een track opnemen!

Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Bekijk dan de website of Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen. Ben jij een eigenzinnige muzikant of programmeur en zoek je een podium? Stuur dan e-mail naar cultuurcafe@zimihc.nl.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

6 juni 2019 t/m 6 juni 2019
20:30 tot 23:00

Kosten

Gratis toegang