ZIMIHC theater Zuilen

Utrecht Brass Conferentie - EBBC2018

28 Apr 2018 | Muziek

Als opwarmer voor de European Brass Band Championships 2018 organiseert ZIMIHC het Utrecht Brass Weekend. Muzikanten, dirigenten, componisten, bestuurders, (semi-)professionals en andere geïnteresseerden in blaasmuziek kunnen hun hart ophalen met inspirerende lezingen, leerzame workshops en gezellige netwerkmomenten.

Enthousiaste experts verzorgen lezingen over het nut van een structureel blaasmuziekprogramma in een gemeente, over het binden van de gemeenschap aan je muziekvereniging en over de ontwikkeling van visueel attractieve concertprogramma’s. Voor muzikanten zijn er vervolgens workshops van trompettist Rik Mol (solotrompet Metropole Orkest) en tubaïst David Kutz (solotuba Nederlands Philharmonisch Orkest). Deze workshops worden georganiseerd in samenwerking met Yamaha Music Europe. Tot slot is er een plenaire afsluiting en een borrel.

’s Avonds kunnen deelnemers genieten van een concert door Brassband Amersfoort en Nederlands kampioen Brassband De Wâldsang.

European Brass Band Championships 2018
Tussen 28 april en 6 mei organiseert ZIMIHC de European Brass Band Championships in Utrecht. De beste brassbands van Europa strijden om de prestigieuze titel van Europees Kampioen en de stad Utrecht staat een week lang in het teken van de blaasmuziek. Geniet ook van de vele andere (openlucht)concerten, het grandioze Galaconcert en als afsluiting de Brass Party! Kijk voor het volledige programma op www.ebbc2018.nl of volg Utrecht Brass op FacebookTwitter en Instagram!

Lees meer over Yamaha-artiest Rik Mol op zijn website.
Meer informatie over Yamaha-artiest David Kutz vind je op zijn website.

Bekijk ook op YouTube de korte video over David Kutz en zijn liefde voor de tuba. 

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

28 april 2018 t/m 28 april 2018
13:30 tot 18:00

Kosten

gratis toegang (m.u.v. concert), opgeven via www.ebbc2018.nl

Reserveren

http://www.ebbc2018.nl/

Website

http://www.ebbc2018.nl/