ZIMIHC theater Zuilen

Lamusa Kamerkoor: In Therapie

18 Mrt 2018 | Muziek

Lamusa

Kamerkoor Lamusa is begin 2006 opgericht. Het bestaat uit 25 jonge mensen die erg van zingen houden en staat onder leiding van dirigent Maarten van der Bijl. Tijdens concerten zingen we a capella, met pianobegeleiding of met ensembles variërend van een paar instrumenten tot een heel orkest. Het repertoire van Lamusa is gevarieerd: van oude muziek tot jazz, van Gregoriaans tot twintigste-eeuws klassiek, van doo-wop tot recente popmuziek, en alles wat daar tussenin zit. We vinden het leuk om van veel markten thuis te zijn: de ene keer zingen we Bach in een keurige halve cirkel, deze keer leerden we een compleet theaterprogramma uit ons hoofd.

Lamusa duikt weer eens het theater in met het programma “In Therapie”. Wanneer is een mens normaal? Bestaan er überhaupt normale mensen? Of is vreemd zijn gangbaarder? En is dat oké, of moeten we allemaal in therapie? Een programma met voornamelijk Nederlandstalige lichte muziek en kleinkunst. Welkom in het theater!

Zondag 18 maart zingt Lamusa in Zimihc theater Zuilen in Utrecht, Christinalaan 1. Tickets via www.lamusa.nl. Tevens kunt u na het concert een hapje eten in The Colour Kitchen Zuilen. Daarvoor kunt u een plekje reserveren via www.lamusa.nl.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

18 maart 2018 t/m 18 maart 2018
16:00

Kosten

€ 15 / kinderen t/m 14 jaar € 8

Reserveren

http://lamusa.nl/product/in-therapie-utrecht/

Website

http://www.lamusa.nl/