ZIMIHC theater Zuilen

Koninklijke Rederijkerskamer "Jan van Beers"

04 Nov 2017 | Theater

Koninklijke Rederijkerskamer "Jan van Beers" speelt:
'Nog steeds op zoek naar een auteur’ van Luigi Pirandello
Regie en bewerking: Jolanda de Jong
Wanneer grijp je naar de illusie om de werkelijkheid niet meer te hoeven zien? In het theaterstuk 'Nog steeds op zoek naar een auteur’ worden illusie en werkelijkheid haarscherp naast elkaar gelegd.
Een theatergroep en haar regisseur betrekken een nieuwe repetitielocatie. Daar gaan ze gelijk aan de slag met de repetitie van het stuk 'Ieder zijn beurt' van Luigi Pirandello, ook al moet er nog gezocht worden naar decorstukken, licht, verwarming en koffie. Maar al gauw blijkt dat ze niet de enige zijn die gebruik maken van de repetitielocatie. Vier voor het theater geschreven personages met een bewogen leven uit 1921 zijn op zoek naar een auteur die hun verhaal af wil maken. Gaandeweg het verhaal komen de theatergroep, de regisseur en de toeschouwer erachter dat werkelijkheid en illusie door elkaar lopen.

Spelers: Jöns ten Cate, Gert Jaap Das, Marijke Dashorst, Berry Hupsel, Nore Klok, Piet de Laat, Jelle Maarten Lof, Grarda Rensen, Bertram Rigter, Tonneke van der Sluijs, Karin Trap, Lisanne Verbeek

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

4 november 2017 t/m 4 november 2017
20:00 tot 22:00

Kosten

€ 15, CJP/studenten 10 euro

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

http://janvanbeers.nl/janvanbeers.nl/