ZIMIHC theater Zuilen

I've Got The Music In Me foto-expositie

28 Apr 2018 t/m 09 Sep 2018 | Beeldend

Van 28 april tot en met 31 augustus 2018 is in ZIMIHC theater Zuilen de foto-expositie ‘I’ve Got The Music In Me’ van amateurfotografe Maria Sujecka te bezichtigen. De expositie is onderdeel van Utrecht Blaast. 

I’ve Got The Music In Me
De tentoonstelling bestaat uit 28 zwart-wit foto’s van musici die hebben meegedaan aan het WASBE International Symphonic Wind Band Festival 2017. Dit festival werd georganiseerd door ZIMIHC, WENS travels en WASBE in de binnenstad van Utrecht en in TivoliVredenburg.

De foto’s zijn portretten van de musici voor, tijdens en direct na de optredens. Stuk voor stuk vangen de beelden de passie voor muziek van de muzikanten. Maria heeft met deze sessie op intrigerende wijze lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen en opperste concentratie vastgelegd.

De opening van de tentoonstelling is op zaterdag 28 april om 17.00 uur tijdens het Utrecht Brass Weekend in ZIMIHC theater Zuilen.

Utrecht Blaast
Utrecht Blaast is een programma van ZIMIHC om de blaasmuziek in Utrecht te promoten en ondersteunen. Dat doet ZIMIHC onder meer door de organisatie van (inter)nationale activiteiten, concerten, netwerkbijeenkomsten en nog veel meer.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

28 april 2018 t/m 9 september 2018

Kosten

Gratis toegankelijk

Opmerkingen

Dit evenement is een tentoonstelling
Leuk voor kinderen
Rolstoelvriendelijk: Ja