ZIMIHC theater Zuilen

Cultuurcafé: Noord-Afrikaanse jamsessie

09 Nov 2018 | Muziek

Op vrijdag 9 november staat weer een Noord-Afrikaanse jamsessie gepland in het ZIMIHC Cultuurcafé!

Geïnspireerd door de Marrokaanse band ‘Nas El Guiwane’ maken Utrechters Jamal Hamid, Akil Lamdahhi en Hicham Oujama deze avond samen muziek.

Zij nodigen gastmuzikanten uit om met hen mee te spelen en te zingen. Vind je het leuk om mee te doen? Kom langs en neem je instrument mee!

Nas El Guiwane, ook wel de ‘Rolling Stones van Afrika’ genoemd, bracht in de jaren ‘70 een sociale beweging op gang met hun maatschappijkritische teksten. Tijdens deze avond bespeelt Jamal het Griekse instrument bizuki (snaarinstrument), zingt en bespeelt Akil tabla (slagwerk) en speelt Hicham Darbuka (percussie). Het eerste gedeelte van de avond spelen zij samen; tijdens het tweede gedeelte mag iedereen mee spelen en zingen.

Adres: ZIMIHC Theater Zuilen
Pr. Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht
Gratis toegang
Start: 20.00 uur

--
Drie avonden per week kun je in het Cultuurcafé terecht voor een kop koffie of borrel. Er is onder andere live muziek, een KledingSwop en een popquiz! Kijk of www.zimihc.nl voor het programma of houd Zimihc theater Zuilen-pagina in de gaten!

Zelf organiseren of spelen?
Word jij programmeur en geef je jouw initiatief plek op ons podium? Er is nog plek dus meld je aan met je idee of als artiest/deelnemer bij de lopende initiatieven. Mail naar cultuurcafe@zimihc.nl of bel 030-2762527.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

9 november 2018 t/m 9 november 2018
20:00 tot 23:00

Website

https://www.facebook.com/events/2177652105833737/