ZIMIHC theater Zuilen

Cultuurcafé: Maite van der Marel & Pinar Dönmez

24 Mei 2019 | Muziek

Het muzikale duo Maite van der Marel en Pinar Dönmez maken liedje smet een bijzondere sound-combinatie, door de mix van akoestische en elektronische instrumenten (synthesizer, piano, gitaar en zang). De liedjes ontstaan uit een speels en nieuwsgierig maakproces, waarin ze ruimte geven aan het experiment. Hun samenwerking is een onderzoek naar de ervaringen, emoties en inzichten die zij opdoen in alle facetten van hun leven.

Op vrijdag 24 mei treedt het duo op in het ZIMIHC cultuurcafé. Het repertoire bestaat uit Turkse chansons met een vleugje romantiek en sfeervolle, melancholische Engels- en Nederlandstalige eigen liedjes van het duo.

Tijdens deze avond brengen zij niet alleen hun liedjes ten gehore, maar nemen zij door middel van beeldmateriaal het publiek mee in wat hen drijft en inspireert. Kom en maak deel uit van dit mooie concert van twee gefascineerde makers op de 24ste!

Het Cultuurcafé
Het (wijk)cultuurcafé is het theatercafé van ZIMIHC theater Zuilen mét eigen podium. Het podium is er voor alle ruwe diamanten en onontdekte parels uit de buurt en ver daarbuiten. Ben je benieuwd naar het programma dat buurtbewoners organiseren in het café? Bekijk dan de website of Facebookpagina van ZIMIHC theater Zuilen. Ben jij een eigenzinnige muzikant of programmeur en zoek je een podium? Stuur dan e-mail naar cultuurcafe@zimihc.nl.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

24 mei 2019 t/m 24 mei 2019
21:00 tot 23:00

Kosten

Gratis toegankelijk