ZIMIHC theater Zuilen

Comedyworkshop

19 Jan 2018 | Theater

ZIMIHC Cultuurcafé vrijdagavond 19 januari:

PROEFLES STANDUP COMEDY, WIJKENTOUR UTRECHT

Nieuw Utrechts stand-up comedytalent ontdekken, daar draait het om bij de Comedy Talent Award Wijkentour, die vanaf september 2017 door de buitenwijken van Utrecht trekt, op zoek naar de beste grappenmakers van de Domstad. Daarom worden er in meerdere Utrechtse wijken workshops stand-up comedy georganiseerd. De Comedy Talent Award en daarbijbehorende Wijkentour worden georganiseerd door het Utrecht International Comedy Festival (UICF).

WORKSHOPS

Tijdens de workshops gaan jonge talenten uit de wijk die zich hebben opgegeven samen met deelnemers van de UICF talentenpool werken aan grappen. En dat beloven leerzame, maar vooral erg leuke middagen/ avonden te worden. Onder begeleiding van de ervaren comedians van het Comedyhuis leren de deelnemers hoe een goede grap werkt en krijgen ze uitleg over de beste manier om op het podium het dak eraf te knallen. De meest talentvolle jongeren uit de wijk worden uitgenodigd om een avond mee te spelen in een echte comedy show en hun grappen te testen voor een echt publiek. Zo hopen het UICF en het Comedyhuis ervoor te zorgen dat potentiële nieuwe talenten die anders nooit het podium hadden beklommen hun eerste stappen gaan zetten om de volgende Claudia, Najib of Jan-Jaap te worden.

Meld je aan voor workshop in ZIMIHC Cultuurcafé op vrijdagavond 19 januari via info@comedyhuis.nl ovv de workshop.

SHOWS

Bij de shows van de Comedy Talent Award Wijkentour spelen de leukste deelnemers van de workshops. Op deze manier doen deze talentvolle jonge comedians ervaring op terwijl ze het publiek een geweldige avond bezorgen. Elke show staat onder leiding van een Master of Ceremonies die alles in goede banen leidt en wordt ook nog eens voorzien van een optreden van een ervaren comedian van bijvoorbeeld het Comedyhuis in Utrecht. Gegarandeerd lachen dus!

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

19 januari 2018 t/m 19 januari 2018
19:30 tot 22:00

Kosten

Gratis

Reserveren

info@comedyhuis.nl

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

http://utrechtinternationalcomedyfestival.nl/