ZIMIHC theater Zuilen

AT ZIMIHC 2018

02 Jun 2018 | Theater

2 juni is het zover: de vijfde editie van AT ZIMIHC. Ook dit jaar hebben we weer twee speelplekken: de theaterzaal en het kleine podium in de foyer. Wie treedt in de voetsporen van MES, nu zij hun titel niet komen verdedigen? Welke groep veroverd de harten van de andere groepen, zoals Volle Zaal Producties dat vorig jaar deed? En wie volgt de Dochters op? Hun voorstelling ''Vaders'' is inmiddels toe aan de theater première.

In de theaterzaal krijgen tien groepen 30 minuten de tijd om het beste van zichzelf te laten zien. Zij worden beoordeeld door een vakkundige jury, waarvan zij ook een rapport ontvangen. De hoofdprijs bedraagt € 500,-, de aanmoedigingsprijs €100,- en de vakgenotenprijs (gekozen door de deelnemers onderling) €250,-. De inschrijfkosten bedragen €100 per groep en inschrijven kan tot 28 februari 2018. De selectie wordt uiterlijk 12 maart per mail bekend gemaakt.

In de foyer kunnen groepen spelen in de sfeer van het Cafétheater festival, terwijl de zaal wordt omgebouwd voor de volgende voorstelling. Ook hier is een prijs te winnen: €100,-. Inschrijving is gratis en kan tot 14 maart 2018. De selectie hiervoor wordt per mail uiterlijk 19 maart bekend gemaakt.

Meedoen aan dit theaterfestival kan als bestaand gezelschap, solo of ‘ad-hoc’ formatie; met een afgerond stuk, een montage stuk, of een scène uit een langer stuk! Dit festival is bedoeld om ervaringen op te doen en uit te wisselen met collega theatermakers. Kan je zelf niet meedoen (of wel)? Stuur deze uitnodiging door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook geïnteresseerd zijn.

Je kan je aanmelden via het inschrijfformulier (klik hier.)

De voorwaarden voor deelname vind je hier

Voor al je vragen en meer informatie: mail naar theaterfestival@zimihc.nl.

Een impressie van AT ZIMIHC vind je hier.

We zien jullie inschrijvingen met veel plezier tegemoet.

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL  Utrecht

Wanneer

2 juni 2018 t/m 2 juni 2018
14:00 tot 23:45