Zonder Helden

Spelers gezocht

29 augustus 2016 20:57 | Gevraagd

De amateurtheatergroep Zonder Helden zoekt enkele nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen. Er zal worden gewerkt aan een toneelstuk onder leiding van regisseur Jeanine Niemendal. De repetitieavonden zijn op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Utrecht. Als kennismaking wordt op 29 september een meespeelavond georganiseerd.

Zonder Helden is een theatergroep in Utrecht, die in 2006 werd opgericht door spelers die elkaar bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) hadden leren kennen. Door de jaren heen zijn spelers gestopt en zijn weer andere erbij gekomen. Zonder Helden probeert mooie, grappige, ontroerende en bijzondere voorstellingen te maken van stukken die hun belang in het theater bewezen hebben.

Jeanine Niemendal is dit seizoen onze regisseur. Zij is een professionele regisseur die graag werkt vanuit een vast gegeven; tekst, vorm, beweging. Ze houdt van poëtische teksten, krachtige muziek en waarachtig spel. Jeanine heeft veel ervaring als dramadocent en theatermaker.

Spreekt dit je aan, geef je dan op voor de meespeelavond op 29 september! Je kunt je opgeven via info@zonderhelden.nl of kijk voor meer informatie op onze website: www.zonderhelden.nl.

 

Contact

T 06 360 74 73

M info@zonderhelden.nl

W http://www.zonderhelden.nl/

Genres