ZIMIHC Maatwerk

2017 WASBE projectorkest

Let op! Er is alleen nog plek voor klarinet, trompet, hoorn, trombone, fagot, contrabas en slagwerk.

Aanmelden leden via een van de 14 aangesloten verenigingen (Brandweerharmonie Bilthoven, Brassband Amersfoort, Brassband Breukelen, Harmonie Orkest NS, Harmonie Orkest Vleuten, Koninklijke Biltse Harmonie, KZHM, Straatorkest De Tegenwind, Zuilens Fanfare Corps, De Bazuin Utrecht, Harmonie Amecitea IJsselstein, Koninklijke Brassband Utrecht, Drumfanfare Jonathan Zeist, Muziekvereniging Odeon Soesterberg)
Aanmelden individuele leden

Wat
Op initiatief van diverse Utrechtse harmonie, fanfare en brassband verenigingen en in samenwerking met ZIMIHC wordt een WASBE2017 projectorkest georganiseerd.

Dirigent en solist
Onder leiding van dirigent Ivan Meylemans en met solist Femke IJlstra (saxofoon) wordt er een hele week lang toegewerkt naar twee concerten. Het projectorkest repeteert vrijwel dagelijks van 15 tot en met 21 juli. Op 22 en 23 juli zijn er concerten. Daarnaast krijgen de deelnemers de gelegenheid om na de repetities (gratis) de concerten in het officiële WASBE programma te bezoeken.

Kijk hier voor meer informatie over werving, selectie, prijzen, data, repertoire en voor welke instrumenten nog plek is.

Ivan Meyelemans (1971) werkt momenteel als hoofddirigent van het Zeeland Orkest in Middelburg en is professior orkestdirectie aan het conservatorium in Leuven.
Femke IJlstra (1982) werkt met regelmaat met het Concertgebouworkest en is hoodfvakdocent klassiek saxofoon aan het Conservatorium in Groningen.

Aanmelden
Aanmelden via een vereniging > meld je aan bij je bestuur (zie hier om welke verenigingen het gaat.)
Aanmelden voor individuele muzikanten > formulier.

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij m.spanjers@zimihc.nl / 06-13305252.

Contact

T +31 (0)30 276 1788 / +31 (0)6 1330 5252

M m.spanjers@zimihc.nl

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

ZIMIHC theaters