ZIMIHC Maatwerk

2011 Cultuur Platforms

ZIMIHC bouwde de afgelopen jaren veel ervaring op met cultuur platforms. Dit zijn lokale koepelorganisaties voor cultuur in een gemeente. Zij zorgen vaak voor samenhang in communicatie richting publiek en overheid en richten zich op het delen van kennis, ervaring en kracht. 

Advies
Deze ervaring, opgedaan door samenwerking met cultuur platforms uit de hele provincie Utrecht, zet ZIMIHC graag in voor gemeenten en andere organisaties. Zo kan ZIMIHC adviseren bij het oprichten van een dergelijke koepel, helpen bij het (her)bepalen van een koers of ondersteunen door detachering van een cultuuraanjager.

Publicatie 
ZIMIHC presenteerde in 2011 de publicatie Samen bouwen aan cultuur - een handreiking voor Cultuur Platforms. Deze handreiking bundelt kennis en ervaring van diverse Cultuur Platforms uit de provincie Utrecht. De handreiking staat vol met tips voor manieren van organiseren en mogelijke activiteiten.

De publicatie werd mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het programma cultuurparticipatie van de provincie Utrecht.

Download hier de publicatie.

Meer informatie en contact
Neem contact op met Appie Alferink of Martine Spanjers via mail of 06-13305252 voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

Contact

T +31 (0)30 276 1788 / +31 (0)6 1330 5252

M m.spanjers@zimihc.nl

Adres
Bouwstraat 55
3572 SP Utrecht

ZIMIHC theaters