Koor Zilt

 

Koor Zilt (Zingen is Leuk, Toch!?) uit Utrecht bestaat uit ca 20 bevlogen zangers en zangeressen die wekelijks op donderdagavond repeteren in Zimihc Witte Vrouwen (Bouwstraat).

Een paar keer per jaar treden we op. In kerken, parken, kroegen en theaters. Soms alleen, soms met andere koren of op festivals. Of in combinatie met een spannend instrumentaal ensemble, zoals enkele malen met de Band Zimihc, of het Zeister Trio Bloedgrijs.

Zilt houdt namelijk van variatie. Zowel in het repertoire - van klassiek tot wereldmuziek en van alles daar tussenin- als in hoe we ons willen presenteren. Dat kan een luisterconcert zijn, maar ook een compleet aangekleed en geregisseerd theaterconcert.

Én Zilt zingt graag samen met het publiek. Bij bijna elk optreden proberen we het publiek dan ook te verleiden samen met ons te zingen. 

Optredens worden aangekondigd op onze site www.ZiltZingt.nl . Ook zijn daar impressies te zien van eerdere concerten.

Zilt is er voor iedereen die graag meerstemmig wil zingen. Interesse om mee te doen?

ZILT ZOEKT EEN NIEUWE (PROJECT)DIRIGENT. OOK STARTERS! 

Vooralsnog tijdelijk, maart t/m juni. Mogelijk vervolg in jaar 2019/2020.

We repeteren op donderdag van 20.15 – 22.30 uur in het gebouw van ZIMIHC in de Bouwstraat, gemiddeld drie keer per maand.

Vanwege vertrek van onze huidige dirigent zoeken we met spoed een inspirerende dirigent die op prikkelende en creatieve wijze de koorrepetities kan leiden en met ons werkt aan een samen te kiezen project/optreden, met mooie samenzang van goede kwaliteit, met ruimte voor ontspanning en plezier voorop.

Belangstelling?

Dan ontvangen we graag snel je reactie op katja@katjabudde.nl

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Katja Budde, 06-21590916.

Wat betreft salariëring houden we de richtlijnen van onze landelijke vereniging BALK aan, de korenorganisatie voor amateur muziektheater en lichte koormuziek, www.balknet.nl.

 

ZILT ZOEKT TENOREN EN BASSEN

Hou je van zingen in een koor? Hou je van samen muziek maken?Dan ben je van  harte welkom bij Zilt. We zijn met name op zoek naar bassen en tenoren.

Heb je interesse, neem dan contact op met Aly Gruppen. Je kunt dan een paar keer mee repeteren om te zien of het wat voor je is.

 

Contact

T 030 - 251 7042

M sandra@dewindconsult.nl

W http://www.ZiltZingt.nl/

Adres
Ingenhouszstraat 41
3514 HV Utrecht

Genres