Woerdens Kamerkoor

Tenoren en bassen gevraagd voor Woerdens Kamerkoor

11 november 2011 12:21 | Gevraagd

Volgend jaar gaat het Woerdens Kamerkoor beginnen aan het instuderen van Bachs Johannes Passion. De uitvoering is in het voorjaar van 2013. Ook wie niet heel goed noten kan lezen kan zich hieraan wagen: het instuderen is dankzij  digitale hulpmiddelen een stuk eenvoudiger dan vroeger!

Dat zal niet het enige zijn: in 2012 wordt ook aan een grotendeels a capella-project met Nederlandse muziek gewerkt. Beginnend met Jan Pieterszoon Sweelinck en uitlopend op gloednieuwe noten van componisten uit onze tijd.

Als extra zal ook met een stemcoach van buitenaf de zangtechniek nog verder verbeterd gaan worden. Met het koor als geheel en in kleinere groepen wordt tegelijk aan het onderhoud van de geoefende stemmen en aan de vocale ontwikkeling van beginners gewerkt.

Het koor zoekt vooral nog tenoren en bassen,maar ook bij de andere stemgroepen is geregeld plaats voor enthousiaste mensen. Zoekt u een muzikale uitdaging en bent u geïnteresseerd in ons, woon dan vrijblijvend een aantal repetities bij. Wij repeteren iedere maandagavond van 20.00 - 22.00 uur in de Maranathakerk, Molenvlietbaan 10 te Woerden.

Informatie via het secretariaat: secretariaat@woerdenskamerkoor.nl of het contactformulier op de website www.woerdenskamerkoor.nl of telefonisch (0348 419656)

Contact

T 0348-419656

M info@woerdenskamerkoor.nl

W http://www.woerdenskamerkoor.nl/

Adres
de Beide Vlooswijkenlaan 39
3461 GB Linschoten

Genres