ZIMIHC theater Wittevrouwen

ZIMIHC sessies presenteert: Marten de Paepe & Niekse

11 Jan 2018 | Muziek

Elke tweede donderdag van de maand zijn de ZIMIHC sessies op de Bouwstraat te vinden. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De ZIMIHC sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Alle optredens zijn gratis. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

Vanavond kan je Marten de Paepe & Niekse bewonderen in onze foyer.

20.30 uur: Niekse
Indie-folklorist Niekse speelt melancholische liedjes. Met een rugzak vol bandervaring baant hij zich sinds 2015 solo een weg door een wereld die hem van jongs af aan al fascineert. Zijn geluid is zowel geïnspireerd op traditionele folk/americana als moderne indie, wat samenvloeit tot een sfeervolle, herkenbare mix van de twee.
In maart 2016 bracht hij onder eigen beheer een titelloze EP uit die hij vierde met een lange reeks optredens in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Bovendien is hij medeoprichter en trots lid van het Liedjescollectief. 
Niekse’s eerste full-length album verschijnt in maart 2018 en zal vergezeld gaan met een nieuwe concertserie in binnen- en buitenland.
www.niekse.com

21.45 uur: Marten de Paepe 
De Utrechtse singer-songwriter Marten de Paepe maakt kleine, akoestische liedjes zonder opsmuk. Na twee Engelstalige platen, Boskoop (2011) en Wait Another Year (2013), schrijft hij tegenwoordig in het Nederlands. Dat begon met gedichtjes op zijn telefoon in de trein, later voegde hij hier muziek aan toe. In ZIMIHC theater Wittevrouwen geeft hij een voorproefje van zijn nieuwe repertoire. Verwacht muzikale miniatuurtjes over alledaagse dingen, allemaal korter dan drie minuten.
www.martendepaepe.com

Facebook evenement

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP  Utrecht

Wanneer

11 januari 2018 t/m 11 januari 2018
20:00 tot 23:00

Kosten

Gratis entree

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

https://www.facebook.com/ZIMIHCtheaterWittevrouwen/