ZIMIHC theater Wittevrouwen

ZIMIHC sessies presenteert: Squirrel & Joanna Weston

14 Dec 2017 | Muziek

Elke tweede donderdag van de maand zijn de ZIMIHC sessies op de Bouwstraat te vinden. Geniet van livemuziek in een intieme en informele sfeer. De ZIMIHC sessies zijn hét trapveldje voor ambitieuze artiesten. Alle optredens zijn gratis. Er wordt wel gevraagd naar een donatie voor de artiesten.

Vanavond kan je Squirrel en Joanna Weston bewonderen in onze foyer.

20.00 uur: Joanna Weston
Joanna Weston is een in Londen geboren Singer-Songwriter en heeft een talent voor het, door middel van muziek, vertellen van verhalen. Haar muziek is vrolijk en uit het leven begrepen, een fijne combinatie van Folk-Pop die u elke keer weer opnieuw wilt horen. Met haar hypnotische soprano stem, die zowel dapper als kwetsbaar wordt ingezet, weet Joanna een geheel eigen geluid te creëren. Joanna’s optredens zijn immer verheffend en het is een must om haar live te zien! Op de vleugels van haar heerlijke melodieën en ingetogen arrangementen neemt ze u mee op een muzikale trip die u niet snel zal vergeten.
www.joannaweston.com

21.30 uur: Squirrel
Squirrel is Joram Tornij, zanger van Most Unpleasant Men. Met zijn soloproject maakt hij stemmige, folky liedjes over liefde, verdriet en afscheid, met hier een gitaartje, daar een drumcomputer, even verderop wat percussie en een vrouwenstem. Live treedt hij op met singer-songwriter Janna Lagerström en een bandrecorder.
Voor de liefhebbers van Sufjan Stevens, Leonard Cohen en José Gonzalez.
www.facebook.com/squirrelswirl/

Meer informatie:
Facebook evenement

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP  Utrecht

Wanneer

14 december 2017 t/m 14 december 2017
20:00 tot 23:00

Kosten

Gratis entree

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

https://www.facebook.com/events/142759929696916/