ZIMIHC theater Wittevrouwen

UITFEEST - Spinder - Peter Faber - Het Verteltheater

15 Sep 2018 | Theater

Uitfeest 2018

Ook dit jaar geeft Verteltheater met een optreden van Peter Faber acte de présence op het Uitfeest 2018 met de voorstelling Spinder. Naar het meesterlijke en met een gouden griffel bekroonde boek van Simon van der Geest.

‘Mijn broer is te ver gegaan. Dit is wat ik ga doen: Ik ga het geheim vertellen. Aan jou.’ Hidde is gek op insecten. Het zijn zijn vrienden, zijn enige vrienden. In de kelder van zijn huis heeft hij drie jaar lang geknutseld en gebouwd aan een insectenlaboratorium, maar nu wil zijn oudere broer de kelder inpikken. Dit is het begin van een oorlog tussen de twee broers waarin Hidde geen enkele kans heeft. Maar hij heeft een wapen.....!! Een spannende, beklemmende, meeslepende voorstelling. Speelduur 45 minuten

Reserveren niet noodzakelijk maar vol is vol.
Foto:Allard Willemse

Loop na deze voorstelling even door Technika's Kinderlab  naar Studio 5. Vind jij proefjes doen ook erg leuk? Hou jij ook van Wetenschap&Techniek? Kom dan naar het Kinderlab! Samen met de Technika's kan je dan experimenten doen, en onderzoeken we bijvoorbeeld wat lucht allemaal kan....Je hoeft geen speciaal Talent te hebben als je maar nieuwsgierig bent!

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP  Utrecht

Wanneer

15 september 2018 t/m 15 september 2018
12:00 tot 12:45

Kosten

Gratis

Opmerkingen

Leuk voor kinderen
Vanaf 8+ jaar
Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

http://www.zimihc.nl/wittevrouwen