ZIMIHC theater Wittevrouwen

PotJanDorie

01 Okt 2017 | Theater

In PotJanDorie maakt het publiek kennis met de zonderlinge Jan en Dorie. Ze wonen ergens onopvallend, helemaal achterin een vergeten hoekje van een heel grote tuin van een groot verlaten landgoed.  Jan en Dorie blijven het liefst ver uit de buurt van iedereen, in de hoop nooit gevonden te worden.

Dorie:   ‘We zijn nou eenmaal ontzettend eng’

Jan:        ‘En welk normaal mens wil er nou met een engerd te maken hebben?

De kijk op de wereld van Jan en Dorie maakt van PotJanDorie een surrealistische en soms absurdistische voorstelling. In de hoofden van Jan en Dorie lopen heden en verleden, hier en daar, fantasie en werkelijkheid regelmatig door elkaar en dat zorgt voor allerlei lachwekkende situaties, maar zet ook regelmatig tot denken aan, want, zijn Jan en Dorie eigenlijk wel engerds of neemt ook hierover hun fantasie een loopje met hen?

…En normale mensen, bestaan die eigenlijk wel?

PotJanDorie is geschikt voor kinderen vanaf groep drie, gaat op 1 oktober 2017 in Theater Zimihc Wittevrouwen om 15.00 uur in première.
De voorstelling kan vanaf 1 oktober worden geboekt voor bijvoorbeeld op school, op de BSO, in de bibliotheek, in het theater en op andere plekken waar kinderen komen.

Voor PotJanDorie hebben we ons laten inspireren door het thema van de Kinderboekenweek 2017; ‘Griezelen’, maar het thema van de voorstelling (Je anders voelen) is natuurlijk het hele jaar door actueel.
 

Tickets:
Volwassenen: €12,00
Kinderen t/'m 12 jaar: €7,50

Duur: ca. 55 minuten

Facebook evenement
 

                                                                                
 

 

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP  Utrecht

Wanneer

1 oktober 2017 t/m 1 oktober 2017
15:00 tot 16:00

Kosten

€ 12,-- volwassenen/€ 7,50 kind tot 12 jaar

Opmerkingen

Leuk voor kinderen
Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

https://www.facebook.com/events/1201990683238343/