ZIMIHC theater Wittevrouwen

Hakken in het Zand - Compromisloos Cabaret - Yora Rienstra en Tom Lash

17 Mrt 2018 | Theater

Hakken in het Zand Compromisloos Cabaret

Hakken in het Zand is een cabaret try-outpodium voor (semi-) professionele cabaretiers. Maandelijks krijgt u twee (dubbelprogramma) of drie cabaretacts te zien waarbij de cabaretiers nieuwe hersenspinsels testen voor hun avondvullende programma. Dit succesvolle concept was drie jaar in Stadskasteel Oudaen te zien, maar nu in het sfeervolle ZIMIHC Theater Wittevrouwen. Afgelopen jaren hebben o.a. Theo Maassen, Wim Helsen, Peter Pannekoek en Yentl en de Boer bij Hakken in het Zand gespeeld. Zodra de line-ups bekend zijn, worden deze op de website vermeld.

Wil je gaan genieten van een gevarieerde cabaretavond en laat jij je zich graag verrassen? Bestel dan snel kaarten.

Deze avond kun je genieten van Yora Rienstra (foto)met de voorstelling 'Eerlijk Gezegd'  en Tom Lash.

Eerlijk gezegd - Yora Rienstra     
Haar vorige voorstellingen werden lovend ontvangen. Nee meer dan lovend! Een ‘comédienne met diepgang’ met een ‘elastieken lijf’ . Dat neigt naar perfectie!

Ook toerde ze met de succesvoorstelling PAAZ . Overal uitverkocht. Echt waar. Ze is een van de presentatoren van het tv programma RAMBAM. Met elk onderwerp het nieuws gehaald! Echt waar! Daarnaast presenteerde ze een weekendshow op Radio 2. Hoogste luistercijfers sinds 1950! Echt waar! Ik hoor je denken “verdient die vrouw niet een prijs?!” Die heeft ze al. De Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Nog nooit iemand zo overtuigend gewonnen. Allemaal echt waar!

 ''Eerlijk gezegd is het bovenstaande hier en daar wat aangedikt. Eerlijk gezegd wel behoorlijk aangedikt. Het is allemaal nogal overdreven zelfs. Daarbij schrijf ik dit tekstje gewoon zelf, maar zoiets krijgt meer gewicht wanneer ‘t lijkt alsof een ander het over je zegt. Wat ik dus wil zeggen is: ‘ik hoop dat jullie komen kijken naar mijn show vol tragikomische types, geestige en ontroerende liedjes en herkenbare rake verhalen’. Ik wind er eerlijk gezegd geen doekjes om. Echt waar niet!''

•Krachtig en persoonlijk
•Hoop, angst en ontroering
•Fantastische liedjes

Bekijk hier vast het promofilmpje.

Kaartverkoop ook mogelijk via:  http://www.hakkeninhetzand.com

Facebook evenement

 

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen
Bouwstraat 55
3572 SP  Utrecht

Wanneer

17 maart 2018 t/m 17 maart 2018
20:00 tot 22:00

Kosten

€ 12,50

Opmerkingen

Rolstoelvriendelijk: Ja

Website

http://www.zimihc.nl/wittevrouwen