Wieb van Terwisga

Gedurende de afgelopen 15 jaar heb ik diverse mensen verblijd met portretten, interieurdecoraties en decoratieve eigen ontworpen meubels. Het verwezenlijken van gezamenlijke ideeën met opdrachtgevers brengt mij veel plezier.

Zo heb ik in het verleden voor diverse interieur- en decorbedrijven gewerkt. Ook heb ik mij bekwaamd in marmeren en glaceren, en heb ik lessen gehad in anatomietekenen. Tevens ben ik in de leer geweest bij verschillende meubelmakers. Deze diversiteit uit zich in twee en drie dimensionaal werk, namelijk schilderijen eigen ontworpen meubels en gedecoreerde objecten. Ook heb ik gewerkt aan decors voor films en illustraties voor sprookjesauteurs.

Deze veelzijdigheid is ook merkbaar aan de thema's van dit sterk aan fantastisch realisme verwant werk. De schilderijen hebben veelal een dromerig theatrale sfeer. Mensen worden afgebeeld in weelderige draperieën in stormachtige omgevingen.

Gebruiksvoorwerpen, zoals koffers, muren en andere apparaten kunnen door mij worden beschilderd, gemarmerd en of gedecoreerd met figuratieve afbeeldingen. Oude versleten meubels en of dode plekken in het huis kunnen door mij worden verfraaid of weer in bloei worden gezet.

Voor iedereen

Zie voor meer informatie: wiebe.indelucht.nl

Contact

M wiebvanterwisga@wanadoo.nl

W http://www.wiebe.indelucht.nl/

Adres
keulsekade 356
3531 JZ Utrecht

Genres